Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Winklmoosalm - Steinplatte témájú cikkeink

2017.09.16.
Bajorország legnagyobb síterepei
Bár nem köztudott, Bajorország az Oktoberfesten, neuschwansteini kastélyon és a híres focicsapaton kívül a síturizmusáról is ismert. Ide ugyanis még éppen "átlóg" az Alpok, nem csoda tehát hogy itt találhatóak Németország legjelentősebb síterepei. Cikkünkben a legnagyobb bajor síterepeket mutatjuk be.
2015.10.17.
Ezek lettek 2015 legjobb síterepei
A világ legnagyobb síterepeket tesztelő oldala, a skiresort.info 2015-ben is díjazta a világ legjobb síterepeit. Idén tíz országnak jutott az elismerésből, melyet három fő kategóriában osztottak ki. A „sívilág Oscar-díjának” is nevezett kitüntetést idén 18. alkalommal adták át.
2014.11.18.
Ezek lettek a világ legjobb síterepei 2014-ben
Az elmúlt évben 13 országban járt a Skiresort.de nemzetközi síportál csapata, akik idén már 17. alkalommal osztották ki a "sívilág Oscar díjait". Az elmúlt szezonban 106 síterepet teszteltek, pontoztak, értékeltek, több szempont szerint, így születtek meg a szakmailag is elismert "tesztnyertes kitüntetések".
2011.02.12.
Gerlitzen: magyarokat vittek kórházba helikopterrel
Két magyar diák ütközött egymással a karintiai Gerlitzen Alpe síterepén, amely hagyományosan a magyar iskolai csoportok egyik kedvelt síterepe. Mindketten komoly sérüléseket szenvedtek, a pályán történt orvosi segítség után helikopterrel szállították őket kórházba.
2011.01.05.
Autóval hajtott a sípályájára; fel sem tűnt a sofőrnek
Autóval a sípályához, hangzik a szlogen. Egy német sofőr kissé átértelmezte ezt, ő a sípályára hajtott autójával. Saját bevallása szerint fel sem tűnt neki, hogy sípályán autózik.
2010.01.18.
Németország legmodernebb kabinosa Steinplattén
Az osztrák-német határon fekvő síparadicsom új kabinossal bővült az idei szezonra, így a német oldalról gyorsabban és nem utolsósorban kényelmesebben érhetjük el a lejtőket.
2009.09.23.
Kilátóteraszt adtak át Steinplatte síterepén
A német-osztrák határon található Steinplatte síterepe egy újabb látványossággal gazdagodott az idei szezon előtt. A Triassic parkban a szikláról a levegőbe kilógó teraszt építettek, valami hasonlót a többi tiroli síterep teraszaihoz, ahonnan fantasztikus élmény lehet a távolba vagy a hatalmas mélységbe lenézni.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »