Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hermann Maierék élvezik a kanadai lejtőket

2005.11.17. Bata Attila

Hermann Maierék  élvezik a kanadai lejtőket Tökéletes körülmények között edzőtáborozik Kanadában, Sun Peaks síterepén a világ legerősebb alpesi csapata, az osztrák válogatott. A helyieknek több oka is van az örömre azon kívül, hogy vendégül láthatják Hermann Maiert és társait.
A hét elején hullott 60-70 centiméteres friss hónak köszönhetően még soha nem tudtak ilyen korán ilyen feltételeket teremteni a pályákon.

Az osztrákok, akik az észak-amerikai versenyekre és az Olimpiára készülnek természetesen nagyon elégedettek a Nancy Greene edzőközpontban található körülményekkel, főleg ha azt is figyelembe vesszük, hogy a síterep a tegnapi nyitásig hivatalosan zárva volt és nyugati szomszédaink zavartalanul gyakorolhattak.

A síterep (1200-2686 méter), amely a második legnagyobb síterepnek (10 lift) számít British Columbiában a váratlan, de örömteli havazás miatt előrehozta a nyitás időpontját, de a tökéletes szervezésnek köszönhetően a tömeg nem fogja zavarni a majdnem száz fős osztrák különítmény gyakorlását.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.