Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Helyes viselkedés a pályán - a Síakadémia új filmje

2006.01.25. Bata Attila

Tegnap került sor arra a sajtótájékoztatóra, melynek keretében a Magyar Síakadémia, a Car Tour Utazási Iroda és az UNIQA Biztosító Rt. bemutatta a Síkresz című oktatófilmet és az UNIQA Super-G nevű, a piacon eddig egyedülálló biztosítási termékét, amelyet már az interneten keresztül is megköthetünk akár az indulás előtt 10 perccel.
A sajtótájékoztatón megjelennek a Síkresz-film szereplői, stábja, a Síakadémia elnöke Pálos Szabolcs, a Síoktatók Magyarországi Szövetségének elnökségi tagjai, a Magyar Sí Szövetség elnöke, Kálomista Gábor, az Osztrák Nemzeti Idegenforgalmi Hivatal vezetője, Kapus György, valamint a január 28-i kékestetői Jeep gyermek síverseny szervezője Fehér Gyula.

A Magyar Síakadémia oszlopos tagjai közéleti személyiségekkel (Tornóczky Anita, Német Lajos, Világi Péter, St.Martin, Csollány Szilveszter, Gajdos Tamás, Kembe Sorel, Klausmann Viktor) karöltve 2005 őszén gondoltak egy nagyot, és a Möltall-gleccserre utazva elkészítették a Síkresz-filmet, mely a sípályán való helyes viselkedést, a síelés alapszabályait és az ezzel kapcsolatos tudnivalókat foglalják össze.

A Síkresz videó rövidített változata
A 14 perces film megtekinthető a Magyar Síakadémia megújult honlapján, talán egy kicsit segítünk azzal, ha eláruljuk, hogy a számos remek videó között a hármas számot viseli.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.