Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Saas Fee: síelj bikiniben és nyerj egy hétvégét!

2006.08.03. Bata Attila

Saas Fee: síelj bikiniben és nyerj egy hétvégét! A svájci Saas Fee síterep igazán átérezte a júliusi kánikula izzasztó hatásait ezért egy váratlan, de érdekes akcióval igyekszik magára vonni a nyári síelők (vagy turisták) figyelmét.
Aki veszi a fáradtságot és a bátorságot, hogy fürdőruhában lefényképeztesse magát a 3500 méter magas gleccseren, annak jutalma szerencsés esetben egy két személyre szóló hétvégi meghívás lehet a svájci síparadicsomban.

Akkor nézzük, azt a néhány apróságot, amit teljesíteni kell. Először is fel kell jutni a 3500 méter magasan fekvő Allalin részre a Metro gleccservasút segítségével.

Ezután úgy kell beállni, hogy a háttérben teljes pompájában látszódjon az Allalin-hegy (Allalinhorn). Eddig valószínűleg nagyon sokan képesek lennének eljutni. Most már csak hirtelen bikinire vagy fürdőruhára kellene váltani és a csodás hátteret is felülmúló képeket kellene készíteni.

A képeket küldjük el a saas-feei turisztikai hivatalnak, akik már a részvételt is értékelik azzal, hogy utólag megtérítik a felvonózás költségeit.

Természetesen a legjobb, legszebb, legviccesebb, legeredetibb stb. képek között nyereményeket is sorsolnak ki, köztük a síterepre érvényes ingyenes kétszemélyes hétvégét és ingyen napijegyeket.

Fontos, hogy a fürdőruha (bikini) pályázat határideje augusztus 20. Mi, a magunk részéről is szívesen közölnénk az oldalunkon az esetleges vállalkozók "akárhogyan" is sikerült fényképeit.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.