Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Saas Fee: síelj bikiniben és nyerj egy hétvégét!

2006.08.03. Bata Attila

Saas Fee: síelj bikiniben és nyerj egy hétvégét! A svájci Saas Fee síterep igazán átérezte a júliusi kánikula izzasztó hatásait ezért egy váratlan, de érdekes akcióval igyekszik magára vonni a nyári síelők (vagy turisták) figyelmét.
Aki veszi a fáradtságot és a bátorságot, hogy fürdőruhában lefényképeztesse magát a 3500 méter magas gleccseren, annak jutalma szerencsés esetben egy két személyre szóló hétvégi meghívás lehet a svájci síparadicsomban.

Akkor nézzük, azt a néhány apróságot, amit teljesíteni kell. Először is fel kell jutni a 3500 méter magasan fekvő Allalin részre a Metro gleccservasút segítségével.

Ezután úgy kell beállni, hogy a háttérben teljes pompájában látszódjon az Allalin-hegy (Allalinhorn). Eddig valószínűleg nagyon sokan képesek lennének eljutni. Most már csak hirtelen bikinire vagy fürdőruhára kellene váltani és a csodás hátteret is felülmúló képeket kellene készíteni.

A képeket küldjük el a saas-feei turisztikai hivatalnak, akik már a részvételt is értékelik azzal, hogy utólag megtérítik a felvonózás költségeit.

Természetesen a legjobb, legszebb, legviccesebb, legeredetibb stb. képek között nyereményeket is sorsolnak ki, köztük a síterepre érvényes ingyenes kétszemélyes hétvégét és ingyen napijegyeket.

Fontos, hogy a fürdőruha (bikini) pályázat határideje augusztus 20. Mi, a magunk részéről is szívesen közölnénk az oldalunkon az esetleges vállalkozók "akárhogyan" is sikerült fényképeit.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.