Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Magyar síelőt kerestek a gerlitzeni ködben

2007.04.01. | Szerző: Bata Attila
Magyar síelőt kerestek a gerlitzeni ködben Szombaton este egy magyar síelőt kerestek a hegyimentők az osztrák Gerlitzen síterepén. A negyvenkét éves magyar tornatanár a sűrű ködben tévedt el, majd később egyik ismerőse riasztotta a hegyimentőket, akik néhány órás kereséssel éjfél előtt megtalálták szerencsétlenül járt honfitársunkat.
h i r d e t é s

Az ORF jelentése szerint, a magyar síelő a Panorama pályától keletre tévedt el a hatalmas ködben. Miután elhagyta a pályát hirtelen a sűrű erdőben találta magát, ahol vélhetően teljesen elvesztette a tájékozódási pontjait. Végül - szerencséjére - a Finsterbach felvonó alsó állomásának épületénél kötött ki. Miután kinyitotta a lift épületét, megvárta amíg megérkezik a segítség, hiszen kinn a hatalmas ködben csak néhány méter volt a látótávolság.

Este fél kilenc körül egyik ismerőse riadóztatta a hegyimentőket, akik nagy erőkkel indultak az eltűnt síelő keresésére. Egy hegyimentőkből és rendőrökből álló huszonhét fős különítmény, megerősítve két keresőkutyával a hivatalos jelentés szerint este 23:10-kor találta meg a magyar síelőt, aki sértetlenül megúszta a kalandot.

Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »