Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

James Bond újra síel a következő filmben

2007.09.24. Bata Attila

James Bond újra síel a következő filmben A síelés újra visszatér a James Bond filmekbe. A következő film ismét hógazdag környezetben játszódik és bővelkedni fog havas jelenetekben. Daniel Craig, aki az ideiglenesen Bond 22 címre elkeresztelt film főszerepét alakítja, már javában gyakorolja a pózolást.

Sok a közös vonás a majdnem 40 évvel ezelőtti "Őfelsége titkosszolgálatában" című mozi és a következő Bond film között. Csak úgy, mint akkor, a színészek most is a biztonságos stúdiókban pózolnak majd a veszélyes lejtők helyett, valamint most is élversenyzők sora szerepel majd a filmben statisztaként és dublőrként.

További hasonlóság, hogy az új filmet is Svájcban forgatják. Jelenleg a havas jelenetek előkészítése folyik, és még hátra van a női főszereplő kiválasztása. A pletykák szerint az 1999-es "A világ nem elég" című filmet a francia Chamonix-ban forgatták. Sophie Marceau dublőre sokat késett, mire a színésznő lécre pattant és maga jött le a lejtőn a stáb legnagyobb döbbenetére.

Ehhez hasonló eset már nehezen fordulhat elő, mivel most már szigorúan tilos a síelés a főszereplőknek, hiszen csillagászati összegű biztosításokat kötöttek rájuk. Az új filmet jövőre mutatják be.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.