Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Ezerötszáz snowboardot loptak el Schladmingban

2008.01.14. | Szerző: Bata Attila
Ezerötszáz snowboardot loptak el Schladmingban Profi tolvajok hihetetlen mennyiségben loptak el snowboardokat a Schladming központjában található sportboltból. A helyszínelő rendőrök sem akartak hinni a szemüknek. A betörők teljesen kifosztották a boltot, összesen 1500 darab deszkát vittek el, az előzetes becslések szerint félmillió euró értékben.
h i r d e t é s

Nagyságrendjében igencsak szokatlanul nagy betörést szerdáról csütörtökre virradóra követték el az éjszaka leple alatt. Elvileg szemtanúja is akadt az esetnek, aki látta, hogy pakolnak a bolt előtt, de arra gondolt, hogy a tulajdonosok dolgoznak, és nem értesítette a rendőrséget.

Az 1500 board mellett szinte minden mozdítható sportfelszerelés eltűnt. Kötéseket, síruhákat és síszemüvegeket is nagyszámban vittek magukkal az ismeretlen tettesek. A rendőrség szerint több tettesről lehet szó, hiszen annyi minden tűnt el, hogy ehhez egy összeszokott csapat kellett.

A bolt ajtaját felfeszítették, majd egy kisebb teherautóval a bejárat elé álltak és felpakolták az egész boltot. A már korábban említett szemtanú hajnal négykor látta a fehér teherautót a bolt előtt, de nem riasztotta a rendőröket. A rendőröket a boltba érkező alkalmazott hívta ki reggel fél nyolckor.

Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »