Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Újabb remény az osztrák-olasz lift építésére Nassfelden

2008.02.11. Bata Attila

Újabb remény az osztrák-olasz lift építésére Nassfelden Már korábban is írtunk róla, elég hosszú története van már a karintiai Nassfelden tervezett új liftnek, amely az olasz oldalon található Pontebba településről csatlakozna be a pályarendszerbe. Most úgy tűnik, hogy a korábbi évek huzavonája után, ismét van remény a felvonó megépítésére a közeljövőben.

Lassan 12 éve, hogy a felvonó első tervei elkészültek, de a megvalósítás még mindig várat magára. A legfrissebb hírek szerint egy olasz ingatlanos vállalat és egy bank közös vállalkozásában biztosítja a felvonó megépítéséhez szükséges összeget.

Becslések szerint az olasz Pontebba központjából a Madritsche csúcsára közlekedő Pramollo lift költségei elérhetik a 70 millió eurót is, amelyből a helyi osztrák tartomány körülbelül 6 millió eurós részt kész magára vállalni.

A liftet évek óta nagyon várják a környékbeli vállalkozók, szállásadók és vendéglősök, valamint a síterep fejlődését is meggyorsíthatja az új lift.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Ski&Bike Nassfeld apartmanok
A Ski & Bike apartmanok Hermagor nyugodt külterületén találhatóak, a nassfeldi sípályáktól 10 kilométerre. 2,3 és 5 fős apartmanok felszerelt konyhasarokkal, wifivel, igény esetén ellátással a szomszédos étteremben.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓK (3)
Alpenhotel Marcius csillagcsillagcsillag
Hagyományos alpesi stílusban épült hotel Nassfeld szívében, 1.300 méteren, csak 80 méterre a legközelebbi sífelvonótól! 2-5 ágyas szobák félpanziós ellátással, kis wellness részleg.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Das Kleine Feriendorf
Egyszerűen berendezett, természetközeli üdülőházikók Nassfeld sítereptől mindössze 4 kilométerre. Az önellátásos, állatbarát hütték egyenként maximum 5-6 fő kapacitásúak.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.