Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Újabb remény az osztrák-olasz lift építésére Nassfelden

2008.02.11. Bata Attila

Újabb remény az osztrák-olasz lift építésére Nassfelden Már korábban is írtunk róla, elég hosszú története van már a karintiai Nassfelden tervezett új liftnek, amely az olasz oldalon található Pontebba településről csatlakozna be a pályarendszerbe. Most úgy tűnik, hogy a korábbi évek huzavonája után, ismét van remény a felvonó megépítésére a közeljövőben.

Lassan 12 éve, hogy a felvonó első tervei elkészültek, de a megvalósítás még mindig várat magára. A legfrissebb hírek szerint egy olasz ingatlanos vállalat és egy bank közös vállalkozásában biztosítja a felvonó megépítéséhez szükséges összeget.

Becslések szerint az olasz Pontebba központjából a Madritsche csúcsára közlekedő Pramollo lift költségei elérhetik a 70 millió eurót is, amelyből a helyi osztrák tartomány körülbelül 6 millió eurós részt kész magára vállalni.

A liftet évek óta nagyon várják a környékbeli vállalkozók, szállásadók és vendéglősök, valamint a síterep fejlődését is meggyorsíthatja az új lift.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Al Gallo Forcello csillagcsillagcsillagSuperior
Az Al Gallo Forcello***superior pályaközeli szálláshely 1.530 m-en Nassfeld olaszországi oldalán mindössze 3-400 méterre az első sílifttől és az osztrák-olasz határtól. Egy-két-három-négyágyas szobák, családi szobák, reggelis vagy félpanziós ellátás, kis wellness részleg, saját síkölcsönző várja a vendégeket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Chalet Kammleitn
Tradicionális alpesi panzió Karintiában, a nassfeldi sítereptől 4 km-re. 2, 3 és 4 ágyas szobák félpanziós ellátással, szaunázási lehetőséggel.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Alpenhäuser Marcius csillagcsillagcsillagcsillag
A Marcius alpesi házak a Nassfeld szívében, közvetlenül a pályák mellett fekszenek, 1413 méteren. A hagyományos stílusú, kandallós házakban 2-4 és 4-6 személyes, önellátásos apartmanokat kínálnak a vendégeknek.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.