Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Big Mountain Pro freeriderei már készen állnak

2008.02.14.

Big Mountain Pro freeriderei már készen állnak Két hét van hátra a Swatch O'Neill Big Mountain Pro verseny indulásáig, ahová világklasszis freeride sí-, és snowboardversenyzők kvalifikáltak. A 25 elit versenyző között ott lesz a világ 9 legjobb sí-, és snowboard ridere, ezenkívül a további 16 fő a Freeride World Tour élmezőnyéből kerül ki.

Február 24-én Chamonix-ból indul a csapat az Alpokba, hogy 8 napos kalandtúra során felfedezzék az Alpok mérhetetlen nagyságát és felkutassák a legjobb terepeket a Swatch O'Neill Big Mountain Pro során.

A meghívott riderek között van Jeremy Jones, akit éppen most neveztek a Year Award Big Mountain Rider-ének, ezzel a státusszal, minden idők legjobbika. Társai között szerepel a freestyle-os Stefan Gimpl, aki másodszorra vesz részt az eseményen, illetve a szintén freestlye specialista David Benedek és Frederik Kalbermatten. Mindannyiuknak megvan az esélye, hogy legyőzzék a tavalyi elsőt Xavier de le Rue-t. Az elismert francia freerider jelenleg negyedik az FWT ranglistán, de ennél ígéretesebb és többet várnak tőle.

A Big Mountain Pro sízőinek igen csak oda kell tenni magukat, hogy elérjék vagy túlszárnyalják Kaj Zackrisson tavalyi győzelmét. A svédek szoros versenyre számíthatnak ebben az évben. Kaj mellett jelen lesz a híres svéd backcountry síző Sverre Liliequist, illetve Henrik Windstedt, akire szintén érdemes odafigyelni, mert az FWT lista élén szerepel.

A Swatch O'Neill Big Mountain Pro február 24-én egy freestyle session-nel indul Montenvers-ben a helyi shaper és snowboarder Douds Charlet tiszteletére. Majd az ünnepélyes megnyitó után a csapat nekivág, hogy meghódítsa az Alpokat. Ehhez hat helyi guide lesz segítségükre, illetve VIP buszok és helikopter.

Kövesd nyomon, a weben élőben febr.24 - márc. 1 között (14:00-16:00):
www.bigmountainpro.com
www.oneilltv.com
www.swatch.com

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.