Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A kisebb magyar terepek is várják a szezont

2013.12.12. 2013.12.15. sielok.hu | frissítve: 2013.12.15.

Ha a hazai síelésről beszélünk, leginkább a nagyobb és ismertebb síterepek kerülnek szóba. Vannak azonban kevésbé ismert hazai sípályák is, amelyeket mindenképpen érdemes lesz kipróbálni az idén, ha a hóviszonyok engedik.

Tokaj

A tokaji sípályának nem volt szerencsés a tavalyi idény, mert a rongálók lehetetlenné tették a működését. A nyáron föld alá fektették a kábeleket, így a hó érkeztével újra beindítják a felvonót. Az idei szezontól egy új taposó szán is segíteni fogja az üzemeltetők munkáját. A pályán változás nincs, ha a hó engedi szombaton és vasárnap lehet náluk síelni.
Tokaj
Tokaj

Mátraszentlászló

Az üzemeltetés szomorú példája volt az előző szezon. Sokszor térdig ért a hó a pályán, de a síelők mégsem jöttek. Az elmúlt szezon sikertelensége nagyon megnyirbálta az üzemeltetők kitartását, azonban az eltelt hónapok tervezgetése újra lendületet adott maroknyi csapatuknak a szezonkezdéshez. A pályával (felvonókkal is) és a házzal készen állnak a szezonkezdésre. Már csak a szerencsére, hóra és a vendégekre várnak. Ezt a szezont még mindenképpen végig csinálják.
Mátraszentlászló, volt hó bőven tavaly
Mátraszentlászló, volt hó bőven tavaly

Dobogókő

Sífelszerelés, oktatás:

Sífelszerelés bérlése a sífelvonó felső állomásától néhány lépésre található zöld faházban lehetséges. Síoktatás a +36 20 213 22 02 telefonszámon történő előzetes bejelentkezéssel biztosított.

Dobogókő: a tavalyi szezon
Szállás:

A Dobogókőért Közhasznú Alapítvány 2013/2014 síszezontól nem mindennapi szálláslehetőséggel várja a több napra Dobogókőre érkezőket. A Zsindelyes Vendégháztól és a sífelvonó felső állomásától mindössze néhány méterre fűthető jurták biztosítanak pályaszállást a vendégeknek.

Szilvásvárad

Itt is készülnek a szezonra, a pálya és a gépészet teljesen rendben van. Eget rengető újdonság nincs, az idén a felvonóra és a hótaposó gépre kellett kicsit többet költeni, de minden a tervek szerint ment. A pályán a vaddisznók okoztak károkat a túrásukkal, de rendbe tették azt is.

Éjszaka hidegek vannak, de nappal még enyhe az idő, ezért a hógyártással még nem próbálkoztak. Sajnos, természetes hó még nem esett. A karácsonyi ünnepkörre, az iskolaszünetre, mindenképpen szeretnének pályát csinálni. Amint megkezdődik a hógyártás, mi is beszámolunk róla.
KOMMENTEK
bouquetk | 2013.12.12. 11:14
A pécsi sípálya, hála a tagok munkájának készen várja a havat. Az elmúlt szezon óta külsősök is igénybe vehetik a felvonót, igen méltányos díj ellenében.
Kobak | 2013.12.15. 08:30
Idén is a hazai pályákat járjuk körbe a családdal. Tavaly is inkább a hazai pályákat választottuk. Hétköznap kimondottan kevesen vannak és egy-egy napra nagyon élvezetes tud lenni.

KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.