Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Augusztus 29-én szombaton lesz a Libegők Éjszakája

2020.07.09. 2020.08.24. sielok.hu | frissítve: 2020.08.24.

Idén harmadik alkalommal rendezi meg a Libegők Éjszakáját a Chernel István Sí és Turisztikai Klaszter. 2020. augusztus 29-én hat különböző helyszínen várják az érdeklődőket.
Az első Libegők Éjszakáját 2018-ban rendezték meg, amelynek az ötletét a nagy sikerű Sípályák Éjszakája adta. Fehér Gyula, a Chernel István Sí és Turisztikai Klaszter elnöke kiemelte, a tagjaik összefogó erejének köszönhetően sikerült hagyománnyá tenniük az eseményt, amely a hegyvidéki turizmust és egyúttal a hazai sípályákat is népszerűsíti.

A legtöbben vélhetően idén is a Zugligeti Libegőt keresik majd fel, amely augusztus 20-án ünnepli fennállásának 50. évfordulóját. Knyazovics Imre üzemeltetési vezető ugyanakkor bízik abban, hogy más helyszíneket is felfedeznek a hegyvidékek kedvelői, különös tekintettel arra, hogy az idei nyáron a belföldi turizmus kiemelt hangsúlyt kap - írja a Turizmus.com.

Augusztus 29-én a Mátrában két különböző helyszínen, ezenkívül a Bükkben, a Budai-hegységben, a Zempléni-hegységben és a Bakonyban várják a látogatókat:
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.