Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Augusztus 28-án újra Libegők Éjszakája a hazai hegyekben!

2021.08.03. 2021.08.27. sielok.hu | frissítve: 2021.08.27.

A július közepén megrendezésre került IV. Libegők Éjszakája sikere a szervezőket arra ösztökélte, hogy a szeptemberi iskolakezdés előtt, augusztus 28-án újra megrendezzék az eseményt.
A Chernel István Sí és Turisztikai Klaszter, mint az esemény koordinátora a részletes programot is meghirdette. Remélhetőleg minden libegős helyszínen kellemes időjárás fogadja az különböző helyszínre látogatókat.

Az idei nyár utolsó szombati napjára közel 10.000 embert várnak a szervezők, öt helyszínen:
  • Sípark – Mátraszentistván
  • Zugligeti Libegő – Budapest
  • Intersport Síaréna - Eplény
  • Libegőpark – Lillafüred
  • Oxygén Adrenalin Park – Sástó
A sátoraljaújhelyi libegőt ugyan jelenleg átépítik, azonban az ottani éjszakai bobozási lehetőség várhatóan sokak számára önmagában is elég vonzó program lehet.

A BKV budapesti Libegő külön erre az alkalomra szóló 2500 Ft-os retúrjeggyel látogatható! A jegyek már elővételben is megvásárolhatók 2021. augusztus 4-től a Deák téri Földalatti Vasúti Múzeumban, nyitvatartási időben, 10:00-17:00 óráig. Az elővételben el nem adott jegyek a rendezvény napján már csak a helyszínen, a Zugligeti Libegő pénztárában vásárolhatók meg 17:00 órától. A jegyek a Libegő szállítási kapacitásának a mértékéig, korlátozott számban állnak rendelkezésre.
A Mátraszentistváni Síparkban számos programmal várják az érdeklődőket. Ezen a hétvégén rendezik meg a Mátra Mountain Bike Maratont is. Infók versenyről: vuelta.hu
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.