Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Augusztus 28-án újra Libegők Éjszakája a hazai hegyekben!

2021.08.03. 2021.08.27. sielok.hu | frissítve: 2021.08.27.

A július közepén megrendezésre került IV. Libegők Éjszakája sikere a szervezőket arra ösztökélte, hogy a szeptemberi iskolakezdés előtt, augusztus 28-án újra megrendezzék az eseményt.
A Chernel István Sí és Turisztikai Klaszter, mint az esemény koordinátora a részletes programot is meghirdette. Remélhetőleg minden libegős helyszínen kellemes időjárás fogadja az különböző helyszínre látogatókat.

Az idei nyár utolsó szombati napjára közel 10.000 embert várnak a szervezők, öt helyszínen:
  • Sípark – Mátraszentistván
  • Zugligeti Libegő – Budapest
  • Intersport Síaréna - Eplény
  • Libegőpark – Lillafüred
  • Oxygén Adrenalin Park – Sástó
A sátoraljaújhelyi libegőt ugyan jelenleg átépítik, azonban az ottani éjszakai bobozási lehetőség várhatóan sokak számára önmagában is elég vonzó program lehet.

A BKV budapesti Libegő külön erre az alkalomra szóló 2500 Ft-os retúrjeggyel látogatható! A jegyek már elővételben is megvásárolhatók 2021. augusztus 4-től a Deák téri Földalatti Vasúti Múzeumban, nyitvatartási időben, 10:00-17:00 óráig. Az elővételben el nem adott jegyek a rendezvény napján már csak a helyszínen, a Zugligeti Libegő pénztárában vásárolhatók meg 17:00 órától. A jegyek a Libegő szállítási kapacitásának a mértékéig, korlátozott számban állnak rendelkezésre.
A Mátraszentistváni Síparkban számos programmal várják az érdeklődőket. Ezen a hétvégén rendezik meg a Mátra Mountain Bike Maratont is. Infók versenyről: vuelta.hu
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.