Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Chopok: önkéntes kőszedés ingyen napijegyért

2016.09.13. | Frissítve: 2016.09.14. | Szerző: Bata Attila
A tavalyi évhez hasonlóan önkéntes alapon ismét megtisztítják Chopok síterepének pályáit. Az önkénteseket szeptember 16-án, pénteken várják a síterep mindkét oldalán. A jelentkezők egy vödröt kapnak, amibe a szemetet és a köveket szedhetik, valamint ajándékba kapnak egy napijegyet is.
Ilyen volt tavaly
h i r d e t é s
Tavaly már kétszer indultak neki önkéntesek, hogy a szezon előtt megtisztítsák a jasnai pályákat a nagyobb kövektől. Most harmadszorra vágnak neki a hegyoldalnak az északi és a déli oldalon. Az érdeklődőket reggel nyolckor várják. Az északi oldalon a Biela Pút lift melletti Happy End vendéglőnél, a délin pedig a Srdiečko szálloda előtt. Aki részt szeretne venni, annak először regisztráltatnia kell magát a síterep honlapján.

Ilyen volt tavaly
A nagy tisztító akció délig tart, akkor mindenkit felszállítanak a csúcson található Rotunda vendéglőbe, ahol az önkénteseket meghívják egy ebédre. Az önkéntesek között minden bizonnyal szép számban lesznek síelők is, ők (is) egy napijegyet kapnak ajándékba fáradozásukért.

Fontos!

A napijegyeket csak előszezonban (december 25-ig) vagy utószezonban (2017. március 20. után) lehet felhasználni. (Frissítve 2016. 09.14.)

Tavaly ősszel körülbelül 300 önkéntes vett részt az akcióban, idén is hasonló létszámot várnak a szervezők.
Tavaly sem volt mindig véresen komoly
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó galériák:
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel
INGYENES TANÁCSADÁS » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »