Dél-Tirol november 8-tól csak versenyzőket fogad a síterepeken

2020.11.04. Bata Attila

Olaszország egy régió (Dél-Tirol) kivételével már korábban bezárta üzemelő síterepeit. A koronavírus-járvány miatt szükségessé vált újabb korlátozásokról egyeztetett az olasz kormány a tartományok képviselőivel, így vasárnaptól az egész országban csak a versenyzők számára engedélyezett a síelés.
Solda/Sulden
h i r d e t é s
Az intézkedések között szerepel az országos éjszakai kijárási tilalom bevezetése este nyolc órától reggel ötig. Országosan lezárják a mozikat, a színházakat és a múzeumokat.

A húsz tartományt vörös, narancssárga és zöld térségre osztják a járvány terjedésének üteme, valamint a helyi egészségügy leterheltsége szerint.

Vörös régióként osztályozták Trentino-Alto Adige (Dél-Tirol) tartományt. A vörös zónákban leállítják a kereskedelmet, a vendéglátást, a szolgáltatásokat, miként az a tavaszi zárlat időszakában is történt, egyedül az élelmiszert és alapvető cikkeket árusító üzletek és az ipari létesítmények működhetnek. A tantermi oktatás kizárólag az általános iskola első öt osztályában folytatódik.

A rendelkezések értelmében a még üzemelő két síterepet (Val Senales és Solda) november 8-tól csak a versenyzők használhatják.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástipp
Aparthotel Maso Corto csillagcsillagcsillag
2-6 fős apartmanok a schnalstali kabinos lift alsó állomásától mindössze 200 méterre. Az apartmanok mindegyike teljesen felszerelt. Szolgáltatások: WIFI, sítároló, síkölcsönző, wellness. Akár ellátással is kérhető!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.