Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Didier Cuche az osztrákok buszát töri össze

2013.12.08. Bata Attila

Didier Cuche az osztrákok buszát töri össze Először az a videó járta be az internetet, amelyben az látszik, hogy Cuche megpörgeti a sílécét, úgy ahogy pályafutás alatt akár ezerszer is. Azonban ezúttal a mozdulat félremegy, és a síléc az osztrák síválogatott buszának ablakában landol. Mára már kiderült, ez egy biztosító cég reklámfilmjének a része.
Az első videón az látható, hogy elsőre sikerült a trükk, de másodszorra a osztrák csapat buszának ablakába fúródik a léc. Ezután a buszsofőr kérdőre vonja Couche-t. „Ki vagy te? Hol tanultál síelni?” Erre a válasz: „Svájcban”. Majd jön a sofőr mindent lezáró, ironikus poénja: „Gondolhattam volna”.

Az első videó
Természetesen a felvételről egy amatőr videó is készült, amely bejárta a világhálót. Nem lehet igazán megmondani, hogy ezt tényleg egy szemfüles szemtanú készítette, vagy a marketing kampány része. Mindenesetre mára kiderült, hogy az egész egy svájci biztosítótársaság reklámjához kellett. Maga a reklám így néz ki:

Ilyen lett a reklám
Azt lehet mondani, hogy versenyzői karrierje alatt ez a mozdulat Cuche védjegyévé vált. Annyira, hogy célba érése után a tévétársaságok mindig megvárták, amíg megpörgeti a lécét, és csak utána kezdték mutatni a következő indulót, aki sokszor már rég megkezdte a versenyét.
KOMMENTEK
TKata | 2013.12.08. 21:53
Párszor már láttam. Néha elég esetlenre sikerül neki.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.