Menü ≡

Didier Cuche az osztrákok buszát töri össze

2013.12.08. | Szerző: Bata Attila
Didier Cuche az osztrákok buszát töri össze Először az a videó járta be az internetet, amelyben az látszik, hogy Cuche megpörgeti a sílécét, úgy ahogy pályafutás alatt akár ezerszer is. Azonban ezúttal a mozdulat félremegy, és a síléc az osztrák síválogatott buszának ablakában landol. Mára már kiderült, ez egy biztosító cég reklámfilmjének a része.
h i r d e t é s
Az első videón az látható, hogy elsőre sikerült a trükk, de másodszorra a osztrák csapat buszának ablakába fúródik a léc. Ezután a buszsofőr kérdőre vonja Couche-t. „Ki vagy te? Hol tanultál síelni?” Erre a válasz: „Svájcban”. Majd jön a sofőr mindent lezáró, ironikus poénja: „Gondolhattam volna”.

Az első videó
Természetesen a felvételről egy amatőr videó is készült, amely bejárta a világhálót. Nem lehet igazán megmondani, hogy ezt tényleg egy szemfüles szemtanú készítette, vagy a marketing kampány része. Mindenesetre mára kiderült, hogy az egész egy svájci biztosítótársaság reklámjához kellett. Maga a reklám így néz ki:

Ilyen lett a reklám
Azt lehet mondani, hogy versenyzői karrierje alatt ez a mozdulat Cuche védjegyévé vált. Annyira, hogy célba érése után a tévétársaságok mindig megvárták, amíg megpörgeti a lécét, és csak utána kezdték mutatni a következő indulót, aki sokszor már rég megkezdte a versenyét.
2013.12.08. 21:53:55 TKata
Párszor már láttam. Néha elég esetlenre sikerül neki.
Szólj hozzá Te is!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »