Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Idén 5 napig tart a Dockyard Havas Szezonzáró Kreischbergen

2023.03.08. sielok.hu

Szinte hihetetlen a magyar havas élet történetében, hogy a Dockyard Havas Szezonzárót már 29. alkalommal rendezik meg Kreischbergen. A generációkat kinevelő hosszú hétvége ebben az évben 5 napos programsorozat lesz.
Elmondhatjuk, hogy vélhetően ez a legrégibb hagyományokkal bíró és legkomolyabb tömeget mozgató magyar télisport esemény, ahol egyaránt érdekelt a magyar sí- és snowboard élet legjava és a síelni ide érkező pihenni vágyó közönség. A snowboard magyar bajnokságból kinövő muraui összejövetel már sí bajnoki- és kupafutamokat is vendégül lát, de az idén 5 naposra nyúló eseményen rengeteg délutáni havas verseny, közös vacsora és magyar buli is várja az ide látogatókat.

Az érdeklődés komoly, a szállások jó része hetekkel ezelőtt betelt, ami azt jelenti, hogy ismét több ezer magyar ünnepel a stájer síterepen. „Kreischberg tökéletes vendéglátó, a legjobb hóviszonyok várnak minden évben minket. Minden idelátogató család, fiatal társaság vagy sportoló megtalálja majd a testhez álló programokat a szezonzáró eseményen. Újra lesz hófoci, hegyre futás, snowboardos ollie jam vagy értékes nyereményekért zajló tombola is, de nem maradnak el az esti bulik sem. Emellett kis ünnepi megemlékezéssel is készülünk március 15. kapcsán, illetve egy közös vacsorával zárjuk a szezont.”– osztotta meg velünk Kun Álmos, a főszervező Dockyard marketing vezetője.

A március 11-én rajtoló eseményre minden nevező igen kedvezményes bérletvásárlási lehetőséget kap, ráadásul a kísérők is élhetnek komoly kedvezményekkel. Az 5 napos eseménysorozatban snowboard parallel óriás műlesiklás OB, boardercross OB és sícross OB, sí GS, sí parallel szlalom és snowboard PS magyar kupa is megrendezésre kerül, de a freestyleosok is kipróbálhatják magukat a slopestyle versenyen. Az előnevezés a versenyekre csütörtökön zárul amatőr számokra is, ami kedvezményes lehetőséget biztosít a versenyen indulóknak és kísérőknek.

Dockyard Havas Szezonzáró
2023. március 11-15.
Kreischberg (Murau) Ausztria
Részletes infók, programok, nevezés: www.muraumarcius15.hu
FB esemény: itt elérhető
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.