Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Elhalasztják a szervezők az eplényi Snow Day-t

2014.01.14.

A szokatlanul enyhe, csapadékmentes időjárásra való tekintettel elhalasztják a szervezők az eplényi Nordica Síarénába, január 19-re meghirdetett Snow Day elnevezésű sportnapot.
A Magyar Egyetemi Sí és Természetjáró Egyesület január 19-én, ötödik alkalommal rendezte volna az eseményt, 2013 után, idén is a nemzetközi World Snow Day-hez csatlakozva.

„A rendezvényt nem mondjuk le véglegesen, egyelőre elhalasztjuk, várjuk a télies időjárást. Az új időpontról a meteorológiai előrejelzések és a várható időjárás függvényében adunk majd tájékoztatást!” – fogalmazott Barbai Áron ötletgazda-főszervező.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.