Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

2015. január 18-án lesz a 4. World Snow Day

2014.07.09. 2014.08.01. Biró Ágnes | frissítve: 2014.08.01.

2015. január 18. - ez lesz a következő szezon "leghavasabb napja"! Szerte a világban, számos országban 2015. január 18-án, vasárnap fogják megrendezni negyedik alkalommal a World Snow Day-t. A havas sportok népszerűsítésére tulajonképpen bárki szervezhet programot, eseményt, csak regisztrálni kell!
Már több mint egy hete, júl. 1-je óta folyik az online regisztráció a WSD szervezői számára. Idén elsőként Svájcban, Saas-Grund-ban jegyeztek be programot, de azóta rengeteg más országból is érkezett már esemény, Romániában, Szlovákiában és Lengyelországban is találunk már rendezvényeket.

Magyarországon először Eplény csatlakozott ehhez a világméretű kezdeményezéshez, 2009-ben. Az ezt követő években, például 2013. január 20-án sikeresen rendeztek szórakoztató programokat több ezer vendég részvételével. Tavaly a meleg időjárás és a hóhiány miatt többször elhalasztva próbálkoztak megrendezni a magyar Snow Day-t, sajnos sikertelenül. Reméljük az idei tél több havat és szerencsét hoz majd a szervezőknek!

Az esemény népszerűsége töretlen: 2014-ben már 35 országban rendeztek meg több mint 600 programot, melyeken összesen fél millió ember vett részt!

Érdemes tehát figyelemmel kísérni hogy hol lehet majd bekapcsolódni a World Snow Day valamely rendezvényébe. A regisztráció december közepén zárul majd le, akkorra tehát valamennyi program megtalálható lesz a www.world-snow-day.com weboldalon!
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.