Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Engelberg-Titlis: már a svájci síterepen is lehet síelni

2019.10.12. Bata Attila

Szombattól újabb svájci síterep nyitja meg a kapuit a síelők előtt, Zermatt és Saas Fee után.
Készítik a pályát a gleccseren
Készítik a pályát a gleccseren
Igazán remek hetet zárnak a gleccserek az Alpokban. Ezen a héten már kinyitott Mölltal, szintén szombaton indultak be a liftek a magyarok egyik kedvenc gleccserén, a Salzburg tartománybeli Kaprunban. A németországi Zugspitze csúcsán ezen a héten már 70 centiméteres vastagságot is elérte a természetes hó vastagsága, amely nem tipikus október első harmadában.

Az említett, illetve a már üzemelő gleccserpályákhoz csatlakozik a svájci Engelberg síterepének Titlis gleccsere. A 3239 méteres magasságban található gleccseren már napok óta dolgoznak a pályák előkészítésén.

Vasárnap elbúcsúztatják a régi kétüléses liftet. Ezen alkalomból zenekar és finomságok várják a látogatókat, valamint ingyen lehet liftekkel a régi lift helyén épülő hatszemélyes építkezését megközelíteni és megnézni.

Engelberg azon síterepek közé tartozik, ahol a helyi idegenforgalmi hivatal hógaranciát vállal. Tehát, ha a 2019. november 16. és 2020 május 14-i időszakban nincs nyitvatartó sípálya, akkor az aznapi síbérlet és szállás árát megtérítik. 
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.