Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

"Fehér Mámor" síverseny Arlbergben

2009.04.09. sielok.hu

A 2009-es tavasz egyik legsportosabb és legizgalmasabb eseménye, amely egyidejűleg az Intersport Tavaszi Fesztivál lezárása is. Az ismert "Fehér mámor" síverseny minden évben a téli sportok megszállottjainak százait csábítja a világ minden tájáról Arlbergbe.
A síelők, snowboardosok és telemarkosok együtt állnak a 2650 méter magasan található rajtnál, hogy aztán leszáguldjanak a Vallugagratról a völgybe. A kultusszá vált verseny idén 2009. április 25-én, szombaton kerül megrendezésre. A kilenc kilométer hosszú sípályán tökéletes sítudásra van szükség, mert a "Fehér mámor" igazán nehéz körülmények között kerül megrendezésre: késő délután, a sínap végén száguldanak a résztvevők a völgybe anélkül, hogy előtte a sípályákat ismét rendbe tennék.

Ezenkívül a hosszú sípálya végén áll még egy nagy hóakadály is, amelyet mindenkinek le kell küzdenie, aki a célba szeretne érni. A sportteljesítmény mellett elsősorban a részvétel a fontos, ezért sok versenyző számára nem is az idő, mint inkább a célba érés számít.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.