Gerlitzen: így síel a 94. életévében járó Mária

2019.01.23. Bata Attila

Január közepén került ki az internetre egy rövid videó az idén a 94. életévét betöltő Máriáról, aki a magyarok által is sűrűn látogatott karintiai Gerlitzen Alpe síterepén húzza az íveket.
A filmet készítő Peter Esterl szerint az a különleges Máriában (Maria Albl), hogy még 94. életévében is milyen flottul síel. A síterep marketingese ismeri mindkettőjüket, már törzsvendégeknek számítanak. Egy szekrényt bérelnek, és Péter mindig segít Máriának, akit az egész síterep csodál. Nem is csoda, hogy a hölgy büszkén mutatja sítudását, amelyhez csak gratulálni lehet.

Más csodálatraméltó, idősebb síelőkről is írtunk korábban, köztük magyarokról. Jenő bácsiról és egy magyar származású amerikai síelőről, akik korukat meghazudtolva mutatnak példát nekünk.

KOMMENTEK
magnum56 | 2019.01.23. 15:33
Nem lehet, hogy elírták? Nem 94 hanem 49 éves. ;)
De így is jó reklám Gerlitzennek.
Balog Attila | 2019.01.23. 19:50
Azért érdemes egy pillanatra megállni, elmerengeni, s kalapot emelni a hölgynek. Jóleső irigységgel tölt el a gondolat, hogy jómagam is megtehetem ezt majd kábé 50év múlva... Életcélnak sem utolsó, sőt...
dragon | 2019.01.24. 23:35
Mintha magamat látnám 30 év múlva:)

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Haus Lavendel
2016-ban felújított családias hotel 25 barátságos, vintage stílusosban berendezett szobával és apartmanokkal, félpanziós ellátással, Gerlitzen síterepétől 10 km-re, Arnoldstein síterepétől 35 km-re.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Pension Blasge csillagcsillagcsillag
Kedvező árú szobák és apartmanok reggelivel Bodensdorfban, a gerlitzeni sítereptől 6 km-re. A szálláshely az Ossiachi-tó partjától 10 perces sétára található, gyönyörű kilátással, nagy terasszal.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mistel Apartmanok
3 db, 80 m²-es apartman, önellátással Bodensdorfban, 7 km-re Gerlitzentől. Szolgáltatások: közösségi "hütte" kandallóval, konyhával, szaunával. Ingyenes wifi, parkoló, szánkóhasználat.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.