Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Goldeck: új lift, akciós napok és nyomravezetői díj

2010.01.31. Bata Attila

Goldeck: új lift, akciós napok és nyomravezetői díj Egyre több érdekes hír érkezik Goldeckről, a magyarok körében is népszerű karintiai síterepről. Elkészült a hatalmas beruházások első liftje, külön napokon várják akciós árakkal a nőket és férfiakat, valamint nyomravezetői díjat ajánlottak fel egy közelmúltban történt síbaleset szemtanúinak.
Szombaton adták át a 30 millió eurós beruházás első elkészült létesítményét, a Skyliner névre elkeresztelt hatszemélyes ülőliftet. Ez a lift csak az első lépés a síterep átépítésére vonatkozó, régóta dédelgetett, grandiózus tervekben. Az apró síterepet 1989-ben vette meg jelképes áron, egy schillingért, az egyik legnagyobb osztrák vállalat (Strabag) főnöke, és az első jelentősebb beruházások akkor kezdődtek meg. Többek között kiépült Ausztria leghosszabb (8,5 km) fekete pályája. A mostani hatalmas beruházások keretében két darab négyszemélyes, védőburkolatos ülőlift, valamint egy nyolcszemélyes kabinos építése kezdődhet meg még ebben az évben.

Az új lift mellett érdekes akciókkal is várják a síelőket. Ezen a napon egy napijegy, egy kis üdítő és egy adag spagetti csak 31 euróba kerül a hölgyeknek. Ha a hétfő a hölgyeké, akkor péntek a férfiaké! Szintén 31 euróért a férfiak egy napijegyet, egy sört és egy tiroli Gröstl-t kapnak. Az akció csak akkor érvényes, ha még egy felnőttet még viszünk magunkkal, akinek teljes árban vásárolunk napijegyet.

Goldeck egyik pályája és húzóliftje
Goldeck egyik pályája és húzóliftje
Január 3-án történt egy sajnálatos baleset a síterepen, amikor egy 40 éves német hölggyel ütközött egy ismeretlen síelő. A német hölgy koponyalapi törést, váll- és mellsérüléseket szenvedett. A karintiai rendőrség mindent megtesz az eset tisztázásnak érdekében, ezért szemtanúk jelentkezését várja. A másik síelő egy 13-15 év körüli fiú lehet, akiről feltételezik, hogy felnőtt kísérővel síelt. A karintiai rendőrség, eddig példátlan módon, ezer eurót ajánlott fel annak a szemtanúnak, aki használható információkkal jelentkezik.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástipp
Hotel Moserhof csillagcsillagcsillagcsillag
A felújított Hotel Moserhof 8 km-re található Goldecktől, és mindössze pár percre a Millstätter Seetől. 51 szobával/lakosztállyal rendelkezik. Parkoló, reggeli, panorámás wellness részleg.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.