Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Három hazai terepen lehet síelni az ünnepi hétvégén

2022.03.10. | Szerző: Bata Attila
Március 15-i ünnepi hétvége következik és három hazai pályán is lehet síelni a négynapos ünnep alatt. Az üzemelő hazai pályák száma kellemes meglepetés a február közepén tapasztalt enyhe időjárás után. A következő napokban ideális időjárás ígérkezik a tavaszi síeléshez.
Mátraszentistván
h i r d e t é s
Napok óta fagypont alatti hőmérsékletekkel telik az éjszaka a hazai síterepeken, így ratrakolás után reggelente remekül kifagyott pályák várják a síelőket. A keleti országrészben még egy kicsit havazott is az elmúlt napokban. A hideg éjszakák az előttünk álló napokban is megmaradnak, így a hó biztosan kitart az ünnepek alatt.

A tavaszi síelés egy remek alkalom még egy utolsó csúszásra az idén mielőtt lécek pihenőt kapnak a következő szezonig. A héten elég jó körülményekről számoltak be a síterepek, az is igaz, hogy erről sokan lemaradtak, mert tömeg egyik hazai pályánkon sem volt jellemző.
Mátraszentistván
Eplényben az A1-es pálya és a négyüléses lift üzemel. A hétvégére külön négynapos bérletet (március 12-15.) lehet vásárolni 30%-kal kedvezőbb áron. Március 15-én reggel 10-kor tartják a Nemzeti Csúszást.

Eplény
Mátraszentistvánban 9:30 és 16:30 között lehet síelni. Kivétel szombaton, akkor 8:30 és 20:00 óra között, valamint vasárnap is ki lehet használni az Early Bird akciót a 8:30-as nyitáshoz. A kokárdás síelést március 15-én megtartják.
Sátoraljaújhelyen még egy kicsit havazott is
Sátoraljaújhelyen naponta 9:00 és 17:00 óra között üzemel a sípálya.
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
További sítáborok
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »