Három hazai terepen lehet síelni az ünnepi hétvégén

2022.03.10. Bata Attila

Március 15-i ünnepi hétvége következik és három hazai pályán is lehet síelni a négynapos ünnep alatt. Az üzemelő hazai pályák száma kellemes meglepetés a február közepén tapasztalt enyhe időjárás után. A következő napokban ideális időjárás ígérkezik a tavaszi síeléshez.
Mátraszentistván
h i r d e t é s
Napok óta fagypont alatti hőmérsékletekkel telik az éjszaka a hazai síterepeken, így ratrakolás után reggelente remekül kifagyott pályák várják a síelőket. A keleti országrészben még egy kicsit havazott is az elmúlt napokban. A hideg éjszakák az előttünk álló napokban is megmaradnak, így a hó biztosan kitart az ünnepek alatt.

A tavaszi síelés egy remek alkalom még egy utolsó csúszásra az idén mielőtt lécek pihenőt kapnak a következő szezonig. A héten elég jó körülményekről számoltak be a síterepek, az is igaz, hogy erről sokan lemaradtak, mert tömeg egyik hazai pályánkon sem volt jellemző.
Mátraszentistván
Eplényben az A1-es pálya és a négyüléses lift üzemel. A hétvégére külön négynapos bérletet (március 12-15.) lehet vásárolni 30%-kal kedvezőbb áron. Március 15-én reggel 10-kor tartják a Nemzeti Csúszást.

Eplény
Mátraszentistvánban 9:30 és 16:30 között lehet síelni. Kivétel szombaton, akkor 8:30 és 20:00 óra között, valamint vasárnap is ki lehet használni az Early Bird akciót a 8:30-as nyitáshoz. A kokárdás síelést március 15-én megtartják.
Sátoraljaújhelyen még egy kicsit havazott is
Sátoraljaújhelyen naponta 9:00 és 17:00 óra között üzemel a sípálya.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
AKCIÓ
4 Évszak Hegyihotel csillagcsillagcsillag
Mátraháza központi részén, mégis csendes, erdővel határolt területen található szálloda a kékesi sípályáktól 4 km-re. Szolgáltatások: wellness, ellátás, játékszoba, sítároló és még megannyi más!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.