Menü ≡

Hétvégétől visszatér a tél a hazai síterepekre

2019.01.18. | Szerző: Bata Attila
Az elmúlt napok enyhe időjárása után mától ismét télies hőmérsékletek köszöntenek be hazai hegyeinkben, amely jó hír a hóágyúkat üzemeltető síterepeinknek. Természetes havazást is ígér a meteorológia, igaz erre valószínűleg a jövő hét elejéig várni kell.
Webkamera: Mátraszentistván tegnap
h i r d e t é s
Felfrissülhet a hóréteg a már üzemelő síterepeinken a következő napokban, ismét elég hideg lesz a hóágyúk üzemeltetéséhez. Bár a hosszabb távú előrejelzésekkel nem árt óvatosnak lenni, de most úgy tűnik, hogy kedvezően alakul az időjárás, egy hosszabb hideg periódus kezdődik meg itthon.

Eplényben a hétvégén a sztenderd pályakínálat (A1, A7 és Q3) mellett, ha vékonyabb hóréteggel is lehet síelni az A6-os és Q2-es pályákon is. Ma szokás szerint extrapéntek, vagyis 40%-os kedvezménnyel lehet csúszni 18 és 22 óra között.

Mátraszentistvánban az összes hóágyúzható pálya nyitva van. Pénteken és szombaton este 9-ig lehet síelni. Ne felejtsük el, egy hét múlva, január 24. és 26. között rendezik meg idén a Hófesztivált!

Hétvégén lehet síelni a hóágyúzható síterepeken, nyitva tart Visegrád, Sátoraljaújhely és Kékestető. Ezen felül Bánkút is üzemel.A cikket a beérkezett információk alapján folyamatosan frissítjük!
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »