Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hétvégétől visszatér a tél a hazai síterepekre

2019.01.18. Bata Attila

Az elmúlt napok enyhe időjárása után mától ismét télies hőmérsékletek köszöntenek be hazai hegyeinkben, amely jó hír a hóágyúkat üzemeltető síterepeinknek. Természetes havazást is ígér a meteorológia, igaz erre valószínűleg a jövő hét elejéig várni kell.
Webkamera: Mátraszentistván tegnap
Felfrissülhet a hóréteg a már üzemelő síterepeinken a következő napokban, ismét elég hideg lesz a hóágyúk üzemeltetéséhez. Bár a hosszabb távú előrejelzésekkel nem árt óvatosnak lenni, de most úgy tűnik, hogy kedvezően alakul az időjárás, egy hosszabb hideg periódus kezdődik meg itthon.

Eplényben a hétvégén a sztenderd pályakínálat (A1, A7 és Q3) mellett, ha vékonyabb hóréteggel is lehet síelni az A6-os és Q2-es pályákon is. Ma szokás szerint extrapéntek, vagyis 40%-os kedvezménnyel lehet csúszni 18 és 22 óra között.

Mátraszentistvánban az összes hóágyúzható pálya nyitva van. Pénteken és szombaton este 9-ig lehet síelni. Ne felejtsük el, egy hét múlva, január 24. és 26. között rendezik meg idén a Hófesztivált!

Hétvégén lehet síelni a hóágyúzható síterepeken, nyitva tart Visegrád, Sátoraljaújhely és Kékestető. Ezen felül Bánkút is üzemel.



A cikket a beérkezett információk alapján folyamatosan frissítjük!
KOMMENTEK

Szállástippek
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.