Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hiába a tavasz, még lehet síelni az itthoni pályákon

2015.01.14. sielok.hu

Bár a naptár szerint tél van, ennek ellenére ez nem nagyon látszik az időjáráson. Az utóbbi napokban beszökött hozzánk a tavasz, de a hegyekben még mindig lehet síelni, a magyar pályákon is. Néhány magyar pálya most is kitart, ilyenkor rövidebbek a sorok, de csak addig, amíg jövő héten ismét megérkezik a lehűlés.
Hol van már a karácsony utáni tömeg Eplényben? A tavaszias körülmények között a tömeg is kisebb lett, a bérletek is olcsóbbak lettek, de ahogy a tegnap délelőtt készült videóban látható, síelni még mindig lehet.

Ez a videó tegnap délelőtt készült Eplényben az 1-es pályán
Hasonló a helyzet a Mátrában is. A mátraszentistváni Sípark dombja furcsa látványt nyújt a völgy másik oldaláról. A zöld hegyoldalban egy behavazott csík vezet le a liftekhez. Hiába támad a tavasz, síelni most is lehet, még egy ideig olyan, mint márciusban, de remélhetőleg már nem kell sokat várni a változásig.

Mátraszentistván tegnap
Mátraszentistván tegnap
A két síterepen kívül állja még a sarat, vagyis a tavaszt, Kékestető és Sátoraljaújhely is.

Kékestetői webkamera tegnap
Kékestetői webkamera tegnap
Az időjárás jelentések mindig csalóka dolgok. A közeljövő még nem biztató, ha a pénteket és szombatot túlélik a sípályák, akkor a következő hét már kedvezőbb hőmérsékletetek hoz. Bár a mostantól számított második hétvége időjárása simán a jóslás kategóriájába tartozik, de a kirajzolódó tendenciák szerint visszatérhet a tél.

Addig is, aki szereti a tavaszias síelést, a tömegmentes pályákat és olcsóbb árakat, irány a hazai sípályák!
KOMMENTEK
landsurfer | 2015.01.14. 13:24
Azért, akadnak, akik aggódás helyett találnak maguknak az időjárásnak megfelelő szabadidős tevékenységet is...:-)))))))
Még szerencse, hogy a természet ajándékai nem csak a síelésre és snowboardozásra korlátozódnak.

Szállástippek
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.