Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hinterstoder: újabb világkupa futamot rendeznek

2019.12.16. Bata Attila

A felső-ausztriai síterep az idei szezonban amúgy is két világkupa futamnak ad otthont. Most kiderült, hogy a hétvégén elmaradt francia futamot is az osztrák síterepen pótolják be március elsején.
Hatalmas mennyiségű havat kapott az Alpok északi oldala Franciaországban az elmúlt hétvégén. A Val d'Isere síterepére tervezett versenyek közül csak a szlalom versenyt tudták megrendezni, azt is hatalmas erőfeszítések árán.

Az ausztriai Hinterstoder síterepe már a verseny előtt, az időjárási előrejelzések ismeretében felajánlotta, hogy az esetlegesen elmaradó futamokat szívesen megrendezné. A Nemzetközi Sí Szövetség hivatalossá tette, hogy az eredetileg megrendezendő két verseny mellé hozzácsapják a francia verseny pótlását is. Így tehát 2020. február 28-án kombináció, február 29-én szuper-g, március elsején pedig óriás-műlesikló futamokat rendeznek a férfiak számára.

Hinterstoder most 10. alkalommal rendez világkupa futamokat, a pótlás már nem ismeretlen errefelé, négy évvel ezelőtt az elmaradt svájci versenyeket pótoltak a magyar határhoz közeli síterepen.

A rendezők már most készülnek, elmondásuk szerint hatalmas az érdeklődés, jól fogynak a jegyek. A pótlás bejelentése előtti közleményük szerint, a két versenyre 15 ezer nézőt vártak naponta.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástipp
Alprima Aparthotel Hinterstoder
Új 2-8 fős Alprima Aparthotel apartmanok Hinterstoder kiskabinos liftjétől 500 méterre találhatók. 250 m²-es wellness részleg szaunákkal és pihenőszobákkal, zsemleszerviz, gyermek játszószoba, mosókonyha gondoskodik a vendégek kényelméről.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.