Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hirscher szeptember 4-én bejelenti a visszavonulását?

2019.08.28. Bata Attila

Marcel Hirscher az utóbbi idők legjobb síelője a világon. Az osztrák már mindent megnyert, amit lehetett. Mióta fia megszületett, egyre többször merült fel, hogy abbahagyja a versenysportot. Egy hét múlva, szeptember 4-én, sajtótájékoztatón jelenti be terveit.
Kép: Marcel Hirscher / Facebook
Kép: Marcel Hirscher / Facebook
Az egész nyár a találgatások jegyében zajlott. Vajon Marcel Hirscher folytatja-e a pályafutását? Eredetileg augusztus10-én jelentette volna be a folytatást vagy a visszavonulást, de a tervezett sajtótájékoztatót elhalasztották, mivel akkor még nem volt meg a döntés.

A síelős társadalom egy része már elkönyvelte, hogy a szuperklasszist az idén már nem fogjuk látni versenyezni. Az egykori nagy vetélytárs, Ted Ligety, a múlt héten üzent a közösségi oldalán. Az új-zélandi edzésén készített videójához csak annyit fűzött hozzá, hogy ha most elárulná, hogy megy a tréning, akkor a már visszavonult Marcel Hirscher ismét elkezdene edzeni.

Hirscher az idén apuka lett, már többször is említette, hogy mostantól megváltozott a dolgok fontossági sorrendje az életében és minél több időt szeretne fiával együtt tölteni. Korábban azt nyilatkozta, hogy a csúcson szeretne visszavonulni, nem második vagy harmadik helyezések után.

A csúcs most adott. Nyolcszor nyerte meg egymás után az összetett világkupa sorozatot, hétszeres világbajnok, kétszeres olimpiai bajnok és mellette számos érem világversenyekről. 67-szer végzett az első helyen világkupa versenyen, a csúcstartó Stenmark rekordjának a megdöntése pedig abszolút nem izgatja.

Meglátjuk, hogy mit tudunk meg szeptember 4-én, közel két hónappal az első, söldeni futam előtt.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.