Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Marcel Hirscher 30 évesen visszavonult

2019.09.05. | Szerző: Bata Attila
Tegnap hivatalossá vált, amit már mindenki suttogott az utóbbi időben. A jelenlegi legjobb síelő, az osztrák Marcel Hirscher, bejelentette a visszavonulását.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Nem is olyan régen arról írtunk, hogy Marcel Hirscher hamarosan bejelentheti visszavonulását. Tegnap este az osztrák televízióban azt osztrák sztár véget vetett a találgatásoknak és már a beszélgetés legelején bejelentette a rendkívüli interjú okát.

Elmondta, hogy a döntést az utóbbi két hétben hozta meg, és a jövőben több időt szeretne tölteni nemrégen született kisfiával és feleségével. Tizenkét év versenyzés alatt mindent megnyert, amit lehet az alpesi síelésben. Olimpiai bajnok, világbajnok és egymás után nyolcszor nyerte meg egymás utáni években az összetett világkupát, ezt a teljesítményt valószínűleg sosem fogják megdönteni. Elmondta, hogy karrierje során szerencsés volt, hiszen síelőknél ritka, hogy a nagyobb sérülések elkerülték.

A jövőben már a család az első. Több időt töltene motorozással vagy túrázással. Síelni már csak hobbi szinten, lehetőleg az érintetlen friss havon.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » UTASBIZTOSÍTÁS -10% » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 427 vendég és 25 regisztrált felhasználó látogatja.