Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Marcel Hirscher 30 évesen visszavonult

2019.09.05. Bata Attila

Tegnap hivatalossá vált, amit már mindenki suttogott az utóbbi időben. A jelenlegi legjobb síelő, az osztrák Marcel Hirscher, bejelentette a visszavonulását.
Nem is olyan régen arról írtunk, hogy Marcel Hirscher hamarosan bejelentheti visszavonulását. Tegnap este az osztrák televízióban azt osztrák sztár véget vetett a találgatásoknak és már a beszélgetés legelején bejelentette a rendkívüli interjú okát.

Elmondta, hogy a döntést az utóbbi két hétben hozta meg, és a jövőben több időt szeretne tölteni nemrégen született kisfiával és feleségével. Tizenkét év versenyzés alatt mindent megnyert, amit lehet az alpesi síelésben. Olimpiai bajnok, világbajnok és egymás után nyolcszor nyerte meg egymás utáni években az összetett világkupát, ezt a teljesítményt valószínűleg sosem fogják megdönteni. Elmondta, hogy karrierje során szerencsés volt, hiszen síelőknél ritka, hogy a nagyobb sérülések elkerülték.

A jövőben már a család az első. Több időt töltene motorozással vagy túrázással. Síelni már csak hobbi szinten, lehetőleg az érintetlen friss havon.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.