Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Marcel Hirscher a Salzburg régió reklámarca

2022.10.16. 2022.10.17. Bata Attila | frissítve: 2022.10.17.

Ausztriában jó érzékkel veszik igénybe a visszavonult élsportolók szolgálatait, hogy segítségükkel szűkebb pátriájuk szépségeit bemutassák a nagyvilágnak. Franz Klammer és Hermann Maier után talán minden idők legeredményesebb síelőjének mondható Marcel Hirscher vállalta magára ezt a feladatot.
Ami Klammer Karintiának, vagy Maier Flachaunak, az mostantól Hirscher Salzburg tartománynak. Egy világhírű síelő, akit minden sportrajongó ismer, de talán azok is felismerik, akik kevésbé járatosak a versenysport világában.

Salzburg Ausztria egyik legfontosabb tartománya, ha téli turizmusról esik szó. Számos síterepe mellett természetesen a főváros, Salzburg is rengeteg látogatót vonz. A helyi síterepek a magyarok körében is jól ismertek, most egy hosszú lista következhetne az ismert síterepekről Kapruntól Obertauernen át Saalbachig. Utóbbi helyen például 2025-ben alpesi világbajnokságot rendeznek, amelyre az egész régió készül.
A kampány a „Wir sind die Generation Winter“ (Mi vagyunk a téli generáció) néven fut, amely nemcsak a külföldieket, hanem az osztrákokat is megcélozza. A pozitív üzenet a kortól független közösségnek szól, amely szereti a téli sportokat. A mostani divatos nevű X-, Y- vagy Z-generációban külön közösséget alkotnak a havas lejtők rajongói, akiknek a téli sport a szenvedélyük, vagyis a Téli Generáció.

A kétszeres olimpiai-, hétszeres világbajnok és nyolcszoros (!) összetett világkupa győztes Hirscher nem sokat gondolkodott mielőtt elvállalta a feladatot. Az Annaberg-Lungötz-i házuk mögötti lejtőkön az első íveket húzó Hirscher örömmel mutatja be régiója szépségeit mindenkinek.

A kampány Ausztriában a hétvégi söldeni világkupa futammal indul, Európa több országában is megjelennek a média különböző csatornáin.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Pension Tannenhof
A családi vezetésű barátságos panzió Leogangban, hangulatos szobákkal és apartmanokkal várja vendégeit Saalbach-Hinterglemm-Leogang sípályáitól 6-7 km-re. Reggelis és félpanziós ellátás is kérhető, a pihenésről panorámás szauna gondoskodik.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Ferienresort Rehrenberg
Modern, tágas, kandallós 2-10 fős apartmanok jól felszerelt konyhával Saalbach és Zell am See között, 600 m-re a Zellamseexpress felvonótól. Ingyenes parkolás, wellness-részleg kültéri fűtött medencével, szaunákkal, étterem, kinti-benti játszótér.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Saalbach Suites
2022 decemberi átadású, 2-7 fős, elegáns szobák és lakosztályok Saalbach-Hinterglemm, vorderglemmi sípályái mellett! Szolgáltatások: parkoló, wifi, wellness részleg, reggeli. Az szálláshely egy saját bárral is rendelkezik.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.