Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Marcel Hirscher bemutatta saját gyártású síléceit

2021.09.30. Bata Attila

Minden idők legjobb síelője, az osztrák Marcel Hirscher saját márkájú síléccel lépett a piacra. A hír már régóta ismert volt, hivatalosan szerdán Kaprunban jelentette be, hogy mostantól elérhető a VAN DEER néven forgalmazott síléce.
Ahogy Hirscher elmondta a síléceivel is hasonló tervei vannak, mint korábban versenyzőként. A lehető legjobbra törekszik, legjobb minőségű alapanyagokból készülnek a lécei az összes típusban, a gyermeklécektől a versenyzőknek szánt felszerelésekig.

A VAN DEER néven elérhető lécek elnevezése egy szójáték. A 'van' a hollandból jön, jelentése -tól, -től. A 'deer' az angolból, amely szarvast jelent magyarul, németül pedig 'Hirsch', így jön ki, hogy ez a léc Hirschertől származik.
A videó a sajtótájékoztatóról az 5. perctől indul
Hirscher szerint egy ez világkupa színvonalú léc és biztos benne, hogy ezzel világkupa versenyeket lehet nyerni. Azt még nem tudni, hogy ki fog ezzel versenyezni, az biztos, hogy a két éve visszavonult Hirscher nem tér vissza a pályákra. Hirschernek egyébként sem alakultak jól a dolgai az utóbbi időben. Egy romániai enduró rally versenyen lábtörést szenvedett és időközben feleségétől is elvált.

A síléceket a felsőbb kategóriába árazták be, egy szlalom léc 1050 euróért, egy GS léc 1090 euróért elérhető egy osztrák sportbolt kínálatában. További információ a lécről a gyártó honlapján található.
KOMMENTEK
hu1zam | 2021.10.01. 13:17
Ebből lesz a fliegende Hirsch ( gyengébbek kedvéért a flying hirsh, még gyengébbek kedvéért 2 dl Redbull + 2 cl Jaegermeister) sípályán való leképezése ;)

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.