Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Lindsey Vonnt eljegyezték, az esküvő dátuma még bizonytalan

2019.08.27. Bata Attila

Lindsey Vonn igent mondott, és a jelek szerint másodszor is férjhez mehet. A választott ezúttal egy kanadai jégkorongozó, P.K. Subban.
A pár két éve egy gálaesten találkozott először, a Vogue írása szerint Vonn már akkor is felkeltette a jégkorongozó figyelmét, de Vonn akkor még mással volt kapcsolatban. Később Lindsey ismét szingli lett, de utána csak telefonon beszéltek négy hónapon keresztül, mert Vonn a világ hegyeit járta versenyekről edzésre és csak karácsonyra tért haza otthonában.

Négyhónapos telefonos ismeretség után Subban karácsonykor repülőre ült, majd Denverből hatalmas hóviharban, három órán keresztül Vonn otthonáig vezetett. Ez volt a második eset, hogy személyesen találkoztak, és egyből Vonn családjával töltötte az ünnepeket.

Subban gyakran a külsőségek embere, de a lánykérésen nem vetett be semmi extrát. Azt mondta, hogy meghitt környezetet akart, ahol semmi sem tereli el a figyelmet a pillanat fontosságáról. Így Lindsey három kutyájának társaságában térdelt le az egykori síelő elé, aki azonnal igent mondott.
Videó és képek a párról
Az esküvő napja még messziről sincs kitűzve. A pár hamarosan a jégkorongozó New Jerseyben található otthonába költözik. Elmondásuk szerint semmi sem sürgeti őket. Subban számára fontos évad következik az észak-amerikai jégkorong bajnokságban (NHL), ha közben lesz rá idejük, akkor az esküvőt is tervezgetik majd.

Vonn (leánykori nevén Kildow) korábban egyszer már volt férjnél. Korábbi edzőjével, Thomas Vonn-nal házasodott össze. A házasságnak vége lett, de továbbra is megtartotta a férjezett nevét. Egyidőben a golfozó, Tiger Woods partnere is volt. Világkupák tekintetében a legeredményesebb női síelő 82 győzelemmel, amellyel magasan vezet a hölgyek között és elvileg csak honfitársa Mikaela Shiffrinnek van esélye valamikor utolérni őt. Ezen felül, olimpiákon és világbajnokságokon is nyert érmeket, köztük aranyat.

A férjjelölt Torontóban született, 2007-ben került be a világ legerősebb jégkorong bajnokságába. 2014-ben tagja volt az olimpiai bajnok kanadai válogatottnak. A 30 éves játékos a hoki liga egyik legjobb hátvédjének számít.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.