Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Idén is újdonságokkal várnak a stájer síterepek

2019.11.11. Bata Attila

Két komoly sílift megépítésével fut neki az idei télnek Stájerország, ezen felül számos új szálláshely készül el a visszatérő és az új vendégek fogadására.
A tartomány idegenforgalmi szakemberei szerint a Stájerországba érkezett hazai és külföldi turisták 85%-a visszatér hozzájuk az átélt élmények és a nyújtott szolgáltatások miatt.

Az idei téli szezonban a visszatérő vendégek is számos újdonsággal találkozhatnak. A síterepek legnagyobb beruházásait két új lift megépítésében találjuk. Planai (Schladming) síterepén most épül az új kabinos lift, míg Mariazell (Bürgealpe) 40 millió eurós beruházással újítja fel felvonóját.
Planai: új lift épül
Riesneralm síterepén két érdekességet is találunk az idén. A világrekordjelölt hóemberépítésről már beszámoltunk, ennek a sorsát az idén nyomon követjük. A völgyben egy vízerőmű épül, amely kettős célt szolgál. Egyrészt a felduzzasztott vízből látják el a síterep hóágyúit, másrészt a tervek szerint az erőmű kapacitásának egyharmada a síterep üzemeltetését szolgálja, a maradékot pedig bekötik a lakossági hálózatba.
A magyar síelők fontos vendégeknek számítanak
A magyar síelők fontos vendégeknek számítanak
A hazai vendégek mellett a magyarok is a legfontosabbak közé tartoznak, a csehek, lengyelek, és németek mellett. Talán nem véletlen, hogy hozzánk is elutaztatták a régió hóemberét egy fotózásra.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Villa Liesl
Egyedileg berendezett, exkluzív 6-8 fős apartmanok saját szaunával Schladming / Hauser Kaibling síliftjeitől 350 méterre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Pension Sunseitn
Hangulatos, osztrák családi panzió a ramsaui fennsíkon /1100 m tszfm./, nyugodt környezetben, 1 km-re a helyi sípályáktól, 8 km-re a dachsteini nagykabinos lifttől, 10 km-re Planaitól. Ellátás: reggeli.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Glösalm
Igazi alpesi meseházikó a Dachstein gleccser lábánál 1.500 méteres magasságban. 3 db modern apartmanja összesen 11 fő részére kínál szállást, büféreggeli is kérhető. Á la carte vendéglő is működik a szálláshelyen.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.