Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Idén is újdonságokkal várnak a stájer síterepek

2019.11.11. | Szerző: Bata Attila
Két komoly sílift megépítésével fut neki az idei télnek Stájerország, ezen felül számos új szálláshely készül el a visszatérő és az új vendégek fogadására.
A tartomány idegenforgalmi szakemberei szerint a Stájerországba érkezett hazai és külföldi turisták 85%-a visszatér hozzájuk az átélt élmények és a nyújtott szolgáltatások miatt.

Az idei téli szezonban a visszatérő vendégek is számos újdonsággal találkozhatnak. A síterepek legnagyobb beruházásait két új lift megépítésében találjuk. Planai (Schladming) síterepén most épül az új kabinos lift, míg Mariazell (Bürgealpe) 40 millió eurós beruházással újítja fel felvonóját.
Planai: új lift épül
Riesneralm síterepén két érdekességet is találunk az idén. A világrekordjelölt hóemberépítésről már beszámoltunk, ennek a sorsát az idén nyomon követjük. A völgyben egy vízerőmű épül, amely kettős célt szolgál. Egyrészt a felduzzasztott vízből látják el a síterep hóágyúit, másrészt a tervek szerint az erőmű kapacitásának egyharmada a síterep üzemeltetését szolgálja, a maradékot pedig bekötik a lakossági hálózatba.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A hazai vendégek mellett a magyarok is a legfontosabbak közé tartoznak, a csehek, lengyelek, és németek mellett. Talán nem véletlen, hogy hozzánk is elutaztatták a régió hóemberét egy fotózásra.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 32 vendég és 1 regisztrált felhasználó látogatja.