Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Időjárás: ideiglenesen bezár a mátraszentistváni síterep is

2024.01.04. Bata Attila

Az enyhe időjárás és a hétvégén érkező csapadék eléggé kiszámíthatatlan állapota nem tesz jót a hazai síterepeknek. Eplény után a Mátraszentistváni Sípark is bejelentette, hogy szünetelteti az üzemeltetését.
Kép: Sípark Mátraszentistván
Kép: Sípark Mátraszentistván
2024 első öt napján itthon csak a Mátrában lehet(ett) síelni, ez ér véget pénteken, amikor a nap végén ott is felfüggesztik az üzemeltetést. Holnap még lehet síelni a Mátrában, a felső részeken üzemelő pályákon és lifteken az esti síelésre megszabott díjszabás lesz érvényben.

Szombattól a Sípark zárva tart és terveik szerint január 11-én, csütörtökön várják újra a síelőket.

Az eplényi Síaréna Vibe Park pályáján az év utolsó napján lehetett utoljára síelni, itt január 9-re tervezik az újranyitást.

Az biztos, hogy hétvégén nagyobb mennyiségű csapadék éri el hazánkat, azonban a csapadék halmazállapota (eső, hó stb?) nagy pontossággal nehezen jelezhető előre. Hétfőtől már beköszönt a téli hideg, amikor éjszaka (és néha nappal is) alkalmas lesz az időjárás a hóágyúzásra. A fenti időpontok a hógyártás sikerességének függvényében változhatnak.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.