Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Időjárás: ideiglenesen bezár a mátraszentistváni síterep is

2024.01.04. Bata Attila

Az enyhe időjárás és a hétvégén érkező csapadék eléggé kiszámíthatatlan állapota nem tesz jót a hazai síterepeknek. Eplény után a Mátraszentistváni Sípark is bejelentette, hogy szünetelteti az üzemeltetését.
Kép: Sípark Mátraszentistván
Kép: Sípark Mátraszentistván
2024 első öt napján itthon csak a Mátrában lehet(ett) síelni, ez ér véget pénteken, amikor a nap végén ott is felfüggesztik az üzemeltetést. Holnap még lehet síelni a Mátrában, a felső részeken üzemelő pályákon és lifteken az esti síelésre megszabott díjszabás lesz érvényben.

Szombattól a Sípark zárva tart és terveik szerint január 11-én, csütörtökön várják újra a síelőket.

Az eplényi Síaréna Vibe Park pályáján az év utolsó napján lehetett utoljára síelni, itt január 9-re tervezik az újranyitást.

Az biztos, hogy hétvégén nagyobb mennyiségű csapadék éri el hazánkat, azonban a csapadék halmazállapota (eső, hó stb?) nagy pontossággal nehezen jelezhető előre. Hétfőtől már beköszönt a téli hideg, amikor éjszaka (és néha nappal is) alkalmas lesz az időjárás a hóágyúzásra. A fenti időpontok a hógyártás sikerességének függvényében változhatnak.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.