Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Átmenetileg bezár az eplényi Síaréna

2023.12.30. Bata Attila

Közleményben tudatta látogatóival az eplényi Síaréna Vibe Park, hogy a vasárnap esti üzemzárás után bizonytalan ideig, átmenetileg, a síterep bezár. Az újranyitás természetesen az időjárási viszonyok javulása esetén lehetséges.
Eplény tegnap
Eplény tegnap
Ma és holnap reggel 9 és este 19 óra között lehet csúszni az eplényi pályán. Tehát, a szilveszteri buli előtt még egy utolsó síelés 2023-ban beleférhet.

Az üzemeltetők „remélik, hogy az új esztendővel a januári tél is hamar beköszönt”. Amint lehet ismét beindítják a hóágyúkat. A tervek szerint január 9-én nyitnának.

Azt már megszokhattunk, hogy két síterep, Eplény és Mátraszentistván a hazai síelés legerősebb bástyái. A Síparkban ma 8:30 és 20 óra között lehet síelni. Itt vasárnap 9:30 és 16:30 között üzemelnek. Az új év első napján 11 órakor indítják el a lifteket és 18 órakor zárnak.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.