Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

James Bond: már várják Söldenben és Kelet-Tirolban

2015.01.04. Bata Attila

Idén novemberben kerül a mozikba a 24. James Bond film, a SPECTRE. A filmet a világ számos táján forgatják és a pletykák szerint a jövő héten Ausztriába érkezik a stáb. Természetesen a forgatással kapcsolatban minden információ szigorúan titkos, így a következő sorokban is csak akkor lehetünk biztosak, ha már megtörténtek.
Nagy-Britannia, India, Marokkó és Róma mellett Ausztriában is forog majd a következő James Bond film. Az már biztosnak látszott, hiszen hatalmas faházat is építettek a forgatáshoz, hogy a kelet-tiroli Obertilliach síterepének közelében biztosan fognak forgatni. Később az is biztosnak tűnt, hogy a söldeni síterep Rettenbach gleccserén valamint a síterephez vezető úton is vesznek fel jeleneteket, de az is lehet, hogy a hegyi úton már jó néhányat felvettek, hiszen a helyi bulvárlapokat számos mozirajongó tudósította a Söldenből.

Sölden: három napra lezárt vendéglő, liftek és pályák
Egy biztos, a főszereplővel még nem forgattak, aki várhatóan hétfő délután érkezik meg Ausztriába,
Salzkammergut környékére. Daniel Craig immáron már a negyedik alkalommal bújik a 007-es bőrébe. Az első két napot itt forgatják, várhatóan sok repülőgépes jelenettel, hiszen a forgatás miatt csak a stáb repülőgépei repülhetnek a környéken három napig.

A pletykák szerint január 7-én érkeznek Söldenbe. Itt a gleccser tetején a vendéglőben forgatnak. Állítólag lesz mesterséges lavina is, robbantani fognak, amelynek a síterep annyira nem örül, hiszen akkor néhány pályát le kell majd zárniuk.

Obertilliach már készül
Az utolsó állomás a már említett Obertilliach lesz, ahol a szintén említett házat repítik majd a levegőbe. Nem túlzás azt állítani, hogy a 700 fős település már hetek óta a forgatás lázában ég.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
Szállástipp
Top Tirol Apartmanház csillagcsillagcsillagcsillag
Az apartmanház Huben faluban, Söldentől északra található. A síbusz megállója közvetlenül a ház előtt van, amivel 10 perc alatt a kabinos felvonónál lehetünk. A házban összesen 24 db, 6 különböző típusú 2-7 fős apartman található és egy kiváló wellness részleg.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.