Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

James Bond: már várják Söldenben és Kelet-Tirolban

2015.01.04. Bata Attila

Idén novemberben kerül a mozikba a 24. James Bond film, a SPECTRE. A filmet a világ számos táján forgatják és a pletykák szerint a jövő héten Ausztriába érkezik a stáb. Természetesen a forgatással kapcsolatban minden információ szigorúan titkos, így a következő sorokban is csak akkor lehetünk biztosak, ha már megtörténtek.
Nagy-Britannia, India, Marokkó és Róma mellett Ausztriában is forog majd a következő James Bond film. Az már biztosnak látszott, hiszen hatalmas faházat is építettek a forgatáshoz, hogy a kelet-tiroli Obertilliach síterepének közelében biztosan fognak forgatni. Később az is biztosnak tűnt, hogy a söldeni síterep Rettenbach gleccserén valamint a síterephez vezető úton is vesznek fel jeleneteket, de az is lehet, hogy a hegyi úton már jó néhányat felvettek, hiszen a helyi bulvárlapokat számos mozirajongó tudósította a Söldenből.

Sölden: három napra lezárt vendéglő, liftek és pályák
Egy biztos, a főszereplővel még nem forgattak, aki várhatóan hétfő délután érkezik meg Ausztriába,
Salzkammergut környékére. Daniel Craig immáron már a negyedik alkalommal bújik a 007-es bőrébe. Az első két napot itt forgatják, várhatóan sok repülőgépes jelenettel, hiszen a forgatás miatt csak a stáb repülőgépei repülhetnek a környéken három napig.

A pletykák szerint január 7-én érkeznek Söldenbe. Itt a gleccser tetején a vendéglőben forgatnak. Állítólag lesz mesterséges lavina is, robbantani fognak, amelynek a síterep annyira nem örül, hiszen akkor néhány pályát le kell majd zárniuk.

Obertilliach már készül
Az utolsó állomás a már említett Obertilliach lesz, ahol a szintén említett házat repítik majd a levegőbe. Nem túlzás azt állítani, hogy a 700 fős település már hetek óta a forgatás lázában ég.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
Szállástipp
Top Tirol Apartmanház csillagcsillagcsillagcsillag
Az apartmanház Huben faluban, Söldentől északra található. A síbusz megállója közvetlenül a ház előtt van, amivel 10 perc alatt a kabinos felvonónál lehetünk. A házban összesen 24 db, 6 különböző típusú 2-7 fős apartman található és egy kiváló wellness részleg.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.