Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ki rakta ezt a méteres péniszt a síterep hegyére?

2017.11.04. Bata Attila

Az osztrák médiát bejárta a kép, amelyet maga a síterep is posztolt még csütörtökön. Azóta tényleg viharsebesen terjed a kép a közösségi média különböző csatornáin. Valaki egy fából készült, közel egy méter magas, péniszt ábrázoló szobrot állított 10 perc sétára az Ötscher csúcskeresztjétől.
Kép: Ötscher / Facebook
Kép: Ötscher / Facebook
A lifttársaság elmondása szerint, csütörtökön egy túrázó szólt, hogy egy szokatlan faszobrot látott a fentebb említett helyen. Erről képeket is közölt a Facebook oldalán.

A síterep sem volt rest, megérezték az ebben rejlő marketing lehetőséget és később ők is feltették a hegyre került fapénisz képét.

Az ORF cikke szerint, ha a síterepnek lesznek hadra fogható emberei, akkor felmennek és megnézik, hogy mennyire biztonságosan rögzítették a "műalkotást". A képen az látszik, hogy kövekkel rakták körbe.

Jelenleg senki sem tudja, hogy ki készítette, hogyan került fel a hegyre a szemtanúk szerint is nehéz tárgy. A síterep (Lackenhof/Ötscher) jó poénnak tartja a szobrot, így szezon előtt nem rossz egy kis extra marketing.

A szobor sorsa attól függ, hogy kinek a földjén állították fel. Először is tisztázni kell, hogy kinek a tulajdona a földdarab, amelyből kinőtt a fallosz. Aztán a tulajdonos döntésén múlik minden.

A síterep vezetője szeretné megismerni a mű alkotóját. Ahogy mondta, nem haragszik, semmilyen megtorlást nem szeretne alkalmazni vele szemben, inkább meghívná őt síelni a következő szezonban.
KOMMENTEK
PeterGati | 2017.11.05. 09:47
Aki meg tudja mondani, hogy ki készítette a falloszt és rakta a hegy tetejére annak a jutalma egy szezonbérlet! http://www.heute.at/oesterreich/nie...deroesterreich/story/-tsc...
szoli | 2017.11.05. 18:18
Én voltam. Töredelmesen bevallom. Kérem a szezon bérletet.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Pension zur Post
A panzió a 4 személyes "B" jelzésű ülőlifttől, valamint település központjától és a sífelvonótól 250 méterre található. Elhelyezés 2, 3 és 4 ágyas szobákban lehetséges, melyek mindegyike TV-vel felszerelt.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Familienpension Sonnenhof
Az 55 férőhelyes családi panzió a sífelvonótól 200, a település központjától 250 méterre található. Elhelyezés: 2,3,4,5,6 ágyas (1 és 2 légteres) összkomfortos, TV-s szobákban. Ellátás: félpanzió.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gasthof Kirchenwirt csillagcsillagcsillag
A Gasthof Kirchenwirt egy alpesi panzió, a sípályáktól mindössze 400 méterre. A felvonókhoz ház elől induló ingyenes síbusszal is el lehet jutni és szinte a szállásig vissza lehet csúszni!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.