Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Lackenhof: snowboard világkupa verseny januárban

2017.10.21. 2017.12.29. Bata Attila | frissítve: 2017.12.29.

Hat év után ismét snowboard világkupa versenyt rendeznek a közvetlen szomszédunkban, vagyis Alsó-Ausztria síterepein. 2018. január 5-én és 6-án a világ legjobb férfi és női parallel óriás-műlesiklói versenyeznek egymással az Ötscher-hegyen.
Hat évvel ezelőtt az alsó-ausztriai Jauerling már rendezett világkupa versenyt. Az akkori versenyre kilátogató ötezer néző máig lelkesedéssel beszél a verseny hangulatáról. Ezt a hangulatot természetesen többször is szerették volna visszahozni az előző években. A síterep pályázott is újabb rendezésekre, de hóhiány miatt kétszer is elmaradtak a versenyek.

Ez januárban nem fordulhat elő. Egyrészt mert a hóbiztosabb és hóágyúzás tekintetében magasabb színvonalon teljesítő Ötscher-Lackenhof síterepére tették át a versenyt, másrészt a rendezők már most letették a nagyesküt, hogy minden rendben lesz.

A Kis-Ötscher (1560 m) oldalában található 3-as számú pályán (Distelpiste) rendezik meg a versenyeket. Az első napon a férfi és női futamokat, míg szombat délben a csapatversenyeket. Tovább a síterephez 
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Pension zur Post
A panzió a 4 személyes "B" jelzésű ülőlifttől, valamint település központjától és a sífelvonótól 250 méterre található. Elhelyezés 2, 3 és 4 ágyas szobákban lehetséges, melyek mindegyike TV-vel felszerelt.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Familienpension Sonnenhof
Az 55 férőhelyes családi panzió a sífelvonótól 200, a település központjától 250 méterre található. Elhelyezés: 2,3,4,5,6 ágyas (1 és 2 légteres) összkomfortos, TV-s szobákban. Ellátás: félpanzió.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Ferienbauernhof Gross-Lettenwag
Ferienbauernhof Gross-Lettenwag Göstlingben található, kb. 15 km-re a hochkari sítereptől. Ezenkívül közeli síterep még a Lackenhof am Ötscher. A szállás 2 apartmantípussal rendelkezik. Háziállat megengedett.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.