Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Madonna luxuskocsija egy tátralomnici vendéglőben

2010.10.07. Bata Attila

Újabb meglepő látványosság a szlovákiai Tátralomnic síterepéről. Az a Cadillac, amelyet Madonna 2006-ban Prágában használt, mostantól egy vendéglő plafonján pihen pár méterrel a vendégek felett. A vendéglő a most épülő sílift melletti parkolónál található.
A vendégek feje felett lóg a Cadillac
Érdekes élményben lehet része azoknak, akik betérnek a magas-tátrai Tátralomnic (Tatranska Lomnica) egyik vendéglőjébe. A tulaj érdekes ötlettel állt elő, képes volt a mennyezetre "szögezni" egy Cadillac-et, egy luxusjárgányt, amelyet még Madonna használt, amikor 2006-ban Prágában járt.

Bár az idén új lift is épül a síterepen, de a mennyezetről lelógó Cadillac lehet a síterep legjobb újítása az idén, erre a szokatlan ötletre biztosan sokan lesznek kíváncsiak. A vendéglő még nincs teljesen kész, először a hatalmas kocsit kellett valahogy a plafonra rögzíteni, és úgy néz ki, hogy köré építik fel az épületet.

A kocsi néhány méterrel lóg a vacsorázók feje felett, az éles szeműek talán el is tudják olvasni Madonna saját kézzel írt aláírását az autó motorházán.

Ratrak a vendéglő falában
Ratrak a vendéglő falában

Ha a Cadillac nem lenne eléggé látványos, akkor van más is! A tulaj még egy pályagépet is beépített a falba. A vendéglő kívülről úgy néz ki, mintha egy ratrak beletolatott volna. Belül pedig lézerfényekkel és audioeffektekkel várják a vendégeket, amely úgy hat majd mint a legzordabb tátrai vihar.

A Humno Pub vendéglő a frissen épülő lift melletti parkolónál található. A lift környéke komoly változásokon esett át az utóbbi években.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.