Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Március 15.: töltsd a nemzeti ünnepet a sípályákon!

2015.03.10.

Lassan közeledik a tavasz és a gyönyörű napsütéses idő sokakat a szabadba csábít. Szerencsére az eplényi és a mátraszentistváni pályákon még mindig sok hó várja a síelőket, és természetesen mindkét helyen programokkal is várják nemzeti ünnepen a vendégeket.
Nemzeti csúszás március 15-én | Fotó: Bakony Média
Nemzeti csúszás március 15-én | Fotó: Bakony Média
Eplényben idén is sor kerül a már hagyományosnak mondható nemzeti csúszásra. Az 1-es pályán hosszú sorban kígyózva, zászlókat lengetve halad majd a hótalpas megemlékezés a völgy felé. A kokárdádat ne felejtsd otthon!

A mátraszentistváni Síparkban 3 napos nemzeti síhétvégét rendeznek, melynek keretein belül pénteken, március 13-án ingyenes síoktatás lesz. Szombaton és vasárnap minden gyerekbérlet mellé ajándék 2 decis Happy Day almalét kapnak a kicsik. Szombaton ezen kívül hóásást is rendeznek értékes ajándékokért, vasárnap pedig ha síbérleted megvásárlásakor kokárdát viselsz, kapsz egy forró csokit és 2 cl Tátra Teát.
A tél tehát még nem ért véget, érdemes ezen a hétvégén is ellátogatni valamelyik közeli, hazai síterepre. Aki megteheti hogy kicsit többen utazzon, az a Murau melletti Kreischberg síterepén sem fog unatkozni. Itt ugyanis március 12-15. között számos zenei, családias, vidámabb program mellett helyet kapnak a snowboard és sí legjobbjai, és idén az amatőr versenyekre is nagy hangsúlyt fektetnek a szervezők! A Nagy Hideg-hegyen ugyan a hó már elolvadt, de természetbe vágyókat itt is várják, mégpedig egy emléktúrával, részletek itt.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
KAPCSOLÓDÓ FÓRUMOK
Szállástippek
Rosenkranz Üdülőházak csillagcsillagcsillag
Igazi kis alpesi paradicsom 1.100 méter magasságban, 3,5 km-re Kreischbergtől. 2-10 fős, régi osztrák bútorzatú apartmanok önellátással, társalgóval, reggeli zsemleszervizzel és közös szaunával.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Club Hotel am Kreischberg csillagcsillagcsillagcsillag
Modern, négycsillagos szálloda a kabinos lift alsó állomásától 150 méterre. Szállodai szobákkal, 2-8 fős apartmanokkal, wellness részleggel, fitnesz teremmel várja a vendégeket. Szolgáltatások: játékterem, konferenciaterem, sítároló, WiFi, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Kirschbaum Apartmanház
6 db felújított apartman Murau központjában, Kreischberg síterepétől 7 km-re. Minden szinten jól felszerelt, közös konyhával, saját utcai parkolóval. Ingyenes WiFi a házban.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.