Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Március 15.: töltsd a nemzeti ünnepet a sípályákon!

2015.03.10.

Lassan közeledik a tavasz és a gyönyörű napsütéses idő sokakat a szabadba csábít. Szerencsére az eplényi és a mátraszentistváni pályákon még mindig sok hó várja a síelőket, és természetesen mindkét helyen programokkal is várják nemzeti ünnepen a vendégeket.
Nemzeti csúszás március 15-én | Fotó: Bakony Média
Nemzeti csúszás március 15-én | Fotó: Bakony Média
Eplényben idén is sor kerül a már hagyományosnak mondható nemzeti csúszásra. Az 1-es pályán hosszú sorban kígyózva, zászlókat lengetve halad majd a hótalpas megemlékezés a völgy felé. A kokárdádat ne felejtsd otthon!

A mátraszentistváni Síparkban 3 napos nemzeti síhétvégét rendeznek, melynek keretein belül pénteken, március 13-án ingyenes síoktatás lesz. Szombaton és vasárnap minden gyerekbérlet mellé ajándék 2 decis Happy Day almalét kapnak a kicsik. Szombaton ezen kívül hóásást is rendeznek értékes ajándékokért, vasárnap pedig ha síbérleted megvásárlásakor kokárdát viselsz, kapsz egy forró csokit és 2 cl Tátra Teát.
A tél tehát még nem ért véget, érdemes ezen a hétvégén is ellátogatni valamelyik közeli, hazai síterepre. Aki megteheti hogy kicsit többen utazzon, az a Murau melletti Kreischberg síterepén sem fog unatkozni. Itt ugyanis március 12-15. között számos zenei, családias, vidámabb program mellett helyet kapnak a snowboard és sí legjobbjai, és idén az amatőr versenyekre is nagy hangsúlyt fektetnek a szervezők! A Nagy Hideg-hegyen ugyan a hó már elolvadt, de természetbe vágyókat itt is várják, mégpedig egy emléktúrával, részletek itt.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
KAPCSOLÓDÓ FÓRUMOK
Szállástippek
Kreischberg Suiten
Újszerű szálláshely Kreischbergen, pár percre gyalogosan a kis kabinos lift alsó állomásától. 2-6 fős, önellátásos, tágas, modern apartmanok saját infraszaunával, parkolóval és wifivel.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel-Gasthof Lercher csillagcsillagcsillagcsillag
Osztrák család által vezetett, nagy múltú szálláshely Murau központjában, Kreischbergtől 7 km-re, 4 csillagos igényes szállodai, valamint 3 csillagos kedvezőbb árú szobákkal. Wellness: szauna, gőzszauna, relaxációs terem, masszázs.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Almdorf Stadl
Önálló faházak Stadl an der Mur szélén, Kreischbergtől 11 km, Turracher Höhétől pedig 22 km-re. A 70, illetve 100 m2 lakóterületű házak 6-9 fő befogadására alkalmasak.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.