Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Október 30-án indul a Mercedes-Benz Hovány Gleccser Fesztivál

2024.10.24. (x) szponzorált cikk

2024. október 30. és november 3. között idén 18. alkalommal rendezi meg a TandT Sport Travel utazási iroda a Gleccser Fesztivált Hintertuxon, és ezzel nyitja meg hivatalosan a síszezont.
4 éj, 3 nap síelés, exkluzív programok, síversenyek, esti bulik, már 360 €-tól!
Mindegy, hogy a síelés vagy a snowboardozás megszállottja vagy, baráti társasággal vagy családdal utazol, freeride vagy freestyle, a Hintertux-gleccseren biztosan megtalálod a számodra megfelelő lejtőt, ahol tökéletesen karbantartott, hóbiztos pályák, színvonalas gasztronómiai kínálat és lélegzetelállító természeti környezet vár!

A gleccser fesztivál egy igai kuriózum az ínyenceknek! A szervezők a résztvevőknek rengeteg színes programot nyújtanak a pályán és azon túl.

Napközben többek között ingyenes HEAD sítesztre van lehetőség, mely remek alkalmat kínál a téli sportok szerelmeseinek, hogy a legújabb kollekció darabjait térítésmentesen kipróbálhassák.
A Tuxer Fernerhaus terasza: ingyenes HEAD sí- és snowboard teszt
A Tuxer Fernerhaus terasza: ingyenes HEAD sí- és snowboard teszt
Az egyik legnépszerűbb nappali program az amatőr óriásműlesikló verseny, melyet az osztrák házigazdák által kitűzött pályákon, időméréssel teljesíthetnek a vállalkozó kedvű sportolók, amiért természetesen jár az elismerő díjazás. Minden induló oklevelet, a helyezettek érmeket, kupákat, értékes ajándékokat kapnak a hivatalos eredményhirdetésen.

Igény szerint napi 2x2 órában biztosítanak magyar nyelvű sí és snowboard oktatást a Pasaréti Síiskola jóvoltából. A szülőknek tökéletes választás, hogy napközben a gyerekeket szakértő kezek között tudják.

Két síelés között érdemes egy látogatást tenni a Natur Ice Palast jégbarlangba, mely a világon egyedülálló természeti kincs, a Panoráma terasszal kombinálva garantáltan felejthetetlen élmény.

Esténként fókuszban a szórakozás, a Kleine Tenne Lanersbachban két este is hivatalos bulit tartanak DJ Juhász Laci vezényletével. A 2 buli között a kulináris élvezeteké a főszerep, ugyanis a központi szálloda egyik éttermében az idei gasztro esten a buborékosok világába (prosecco + aperol spritz) tehetnek utazást a résztvevők.

A gleccser fesztivál komplexitásával egy igazán méltó módja a téli síszezon elindításának.
További információk: a tandtsport travel oldalán!
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.