Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Mikaela Shiffrin egy közeli stájer síterepen gyakorolt

2019.01.04. Bata Attila

Vajon ki gondolná, hogy a világ legjobb síelői szívesen gyakorolnak két verseny között a kisebb síterepeken. A női versenyzők a zágrábi, illetve a flachaui versenyekre készülnek, sokan közülük a stájer síterepeket vették igénybe, mint például a világ jelenlegi legjobbja, az amerikai Mikaela Shiffrin.
A stájer Obdach síterepe igencsak felkapottnak számít mostanában a női versenyzők között. A síterep üzemeltetője büszkén újságolta, hogy egymásnak adták a kilincset válogatottak. A norvég, kanadai, német, svéd, és az osztrák csapat után tegnap megérkezett a síterepre az amerikai Shiffrin is.

Az üzemeltetők szerint Shiffrin nagyon lelkes volt és mindent csak dicsért. A hely nem ismeretlen számára, hiszen már két évvel ezelőtt is gyakorolt itt, sőt hamarosan visszatérhet, hiszen a zágrábi futam után, Flachau előtt ismét ellátogat Obdachra.
A síterep mostani népszerűségéhez az is hozzájárul, hogy a viharos időjárás miatt a környező síterepek (Kreischberg, Turrach stb) liftjeit le kellett állítani, csak néhány lift üzemelt ezeken a pályákon.

A 895-1220 méter között található apró síterepen nem volt gond az ülőliftekkel, hiszen itt csak két húzólift üzemel. Az összesen 1,8 kilométernyi pályával rendelkező síterep még Eplénynél is kisebbnek számít. A kb. egy kilométer hosszú, fekete jelölésű pályáján szívesen edzenek a versenyzők és rendszeresen rendeznek versenyeket is.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.