Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Miklós Edit dobogós az Év sportolója-választáson!

2016.01.05. Magyar Sí Szövetség

Olimpiai hetedik helyezett alpesi sízőnk újra a legjobb három női sportoló közé került az Év sportolója-választáson, miután a sportújságírók úgy döntöttek, Miklós Edit az alpesi sí világkupa St. Moritz-i lesikló futamában elért harmadik helyezésével a 2015-ös év egyik legeredményesebb versenyzője volt.
Minden idők legeredményesebb magyar alpesi sízője, Miklós Edit is bekerült a legjobb három közé a Magyar Sportújságírók Szövetsége hagyományos szavazásán. A szakemberek azt a sporttörténelmi sikert értékelték, melyet sízőnk tavaly, január végén ért el a női alpesi sízők világkupa-sorozatának St. Moritz-i lesiklóversenyén, amikor is a harmadik helyen végzett.

Miklós Edit / Magyar Sí Szövetség / Facebook
Miklós Edit / Magyar Sí Szövetség / Facebook
A szavazást 58. alkalommal kiíró Magyar Sportújságírók Szövetsége az egyes kategóriák legjobb három jelöltjét ma hozta nyilvánosságra. A sorrend 279 voks alapján alakult ki.

A férfiaknál a világbajnok úszó, Cseh László, a vívó Imre Géza és az autóversenyző Michelisz Norbert, a nőknél Miklós Edit mellett a világbajnok úszó Hosszú Katinka és a kajakos Kárász Anna került az első háromba.

A győzteseket az M4 Sport - Év sportolója gálán hirdetik ki január 14-én, csütörtökön, a Nemzeti Színházban.
KOMMENTEK
tibor76 | 2016.01.06. 09:00
Ez így nem éppen pontos, de legalább is félreérthető:
"Minden idők legeredményesebb alpesi sízője, Miklós Edit is bekerült..."
admin2 | 2016.01.06. 11:45
A Síszövetség hivatalos közleményét vettük át szó szerint, de valóban ráfér a pontosítás, javítottuk. "Minden idők legeredményesebb magyar alpesi sízője", Miklós Edit...

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.