Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Mikor kezdődik a síszezon az osztrák síterepeken?

2022.09.05. 2022.10.12. sielok.hu | frissítve: 2022.10.12.

Közeleg a síszezon, készülődnek a síterepek üzemeltetői! Ausztriában Hintertux után Sölden nyitott ki szeptember 23-án egy pályával, a többi tiroli gleccsersíterep október elején nyitotta meg kapuit.
Kaprun így nézett ki október 4-én | Fotó: Stánicz Balázs
Kaprun így nézett ki október 4-én | Fotó: Stánicz Balázs
Október 7-én kezdi meg a téli üzemet a Kaprun közeli Kitzsteinhorn-gleccser, mely sok magyar síelő kedvenc úti célja, besízőtáborok helyszíne. A Mölltal-gleccser október 28-ára tervezi a megnyitó napját.

November 17-én indulnak a liftek Obergurgl-Hochgurgl síterepén és azt követi majd 19-én Kitzbühel. Megfelelő időjárási körülmények esetén november második felében elindulhat a szezon Ischgl, Obertauern, Flachau, Zauchensee, Axamer Lizum és Silvretta Montafon síterepén.

December 2-től rengeteg síterep tervezi a nyitást, ld. az alábbi linken lévő táblázatot. A magyar síelők körében legnépszerűbb síterep, Kreischberg, valamint a Turracher Höhe 2022. december 8-án, csütörtökön kezdi meg a síszezont.

Az összes tervezett nyitódátumot tartalmazó táblázathoz kattints ide!
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Tauernsuites Mitterwirt
30 db modern részben kutabarát apartman 2-10 fő részére Piesendorf településen, Kaprun/Kitzsteinhorn síterepétől 4,5 km-re, Zell am See-től kb. 6 km-re. A főépületben wellness részleg és egy étterem is található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓK (2)
Hotel Sonnhof Rauris csillagcsillagcsillag
A 45 szobás Hotel Sonnhof Rauris egy magyar családi tulajdonban lévő, sí- és motorosbarát szálloda a festői Rauris üdülőfaluban. A hotelben bár, medence, fallabda pálya, szauna áll a vendégek rendelkezésére.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Das Alpenhaus Kaprun csillagcsillagcsillagcsillag
4 csillagos wellnesshotel mindössze 200 méterre a Maiskogelre/Kitzsteinhornra szállító kis kabinos lift alsó állomásától. Tágas, modern szobák félpanzióval és uzsonnával, uszodás wellness részleg sokféle szaunával.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.