Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Obertauern, Ischgl és Montafon mától nyitva!

2015.11.26. Bata Attila

Három nagyszerű osztrák síterep kezdi meg az idei szezont csütörtökön. Három különböző osztrák tartomány síterepe időzítette mára a nyitást. Obertauern (S) csütörtökön kedvezményes síeléssel nyit, Ischgl (T) már az első napon rengeteg pályával, míg Montafon (V) az első vorarlbergi síterep, amely kinyit az idén.

Obertauern

A salzburgi síterep ragaszkodik a korábbi szezonok megszokott forgatókönyvéhez. Már csütörtökön kinyitnak, csökkentett árakkal, majd napról-napra egyre több liftet és pályát nyitnak meg. Az első nap már ezek a liftek üzemelnek: Grünwaldkopfbahn, Zehnerkarbahn, Kirchbühellift, Gamsleitenbahn 1, Panoramabahn, Hochalmbahn, Kringsalmbahn, Seekarspitzbahn, Schaidbergbahn, Achenrainbahn és az Übungslift.

Obertauern
Obertauern
Péntektől újabb lifteket helyeznek üzembe: Schönalmbahn, Angerbahn, Edelweissbahn, Plattenkarbahn, Sonnenlift 1, Kehrkopfbahn, Monto Flu, és a Zentralbahn (csak kiszolgáló lift). Péntektől már az összes lift működik, ahhoz megsíeljük a Tauern kört (Tauernrunde). Péntek este a berlini Culcha Candela ad koncertet a síterepen.

Ischgl

A tiroli síterep nem véletlenül tartozik a legjobb osztrák síterepek közé, jelen állás szerint, már a nyitás első napján 30 lift és 85 (!) kilométernyi előkészített pálya várja a síelőket. A megnyitott kilométerek száma (összesen 238 kilométernyi pálya található a síterepen) szép lassan emelkedni fog. Azt se felejtsük el, hogy a kaliforniai strandok szörföseinek kultikus zenekara, a Beach Boys szombat este hivatalosan is megnyitja a helyi szezont.

Ischgl tegnap

Silvretta Montafon

A legtávolabbi osztrák tartományban is ma megkezdődik a síelés. Montafon egyelőre három lifttel indul csütörtökön, majd szombattól újabb liftet állítanak forgalomba. Szombattól már más vorarlbergi síterepek megkezdik a szezont az előző hétvége havazásának és a hóágyúknak köszönhetően.
Montafon
Montafon
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Hotel Neuwirt Mauterndorf csillagcsillagcsillag
Tradicionális szálloda Mauterndorf központjában, a Sírégióban, Grosseck, Fanningberg, Katschberg és Obertauern síterepek közelében. Szolgáltatások: síbusz, étterem, wellness, wifi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Pension zur Heiligen Krone
A panzió 50 fő befogadására alkalmas, 7 db 4 ágyas stúdió jellegű apartman és 5 db 2 ágyas szoba várja a vendégeket büféreggelivel, saját étteremmel. A panzió teljes személyzete magyar.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Lüftenegger Apartmanház csillagcsillagcsillagcsillag
6 db tágas, akadálymentes apartman összesen maximum 32 fő részére Mautendorf szívében, Grosseck sífelvonótól 1,5 km-re, ahová ingyenes síbusszal jutunk el. Kérésre reggelis ellátás is igényelhető.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.