Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Olimpia: Miklós Editet hajnalban nézhetjük a tévében

2017.09.22. | Szerző: Bata Attila
A következő téli olimpia szervezői bemutatták az érmeket, valamint ezzel egyidőben nyilvánosságra hozták, hogy melyik versenyt mikor rendezik. Azt eddig is sejtettük, hogy aki Miklós Editért szeretne izgulni, annak kora hajnalban kell majd leülnie a tévé elé...
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Minden idők legnehezebb aranyérmét vehetik majd át a pjongcsangi téli olimpia győztesei. Az 586 gramm súlyú aranyérem 10 grammal előzi meg a korábbi kanadai (Vancouver) rekordert.

A dél-koreai rendezők 259 darab készletet (arany, ezüst és bronz érmekből) készítenek összesen. Ebből 222-őt osztanak szét az érmesek között. További ötöt készítenek az estleges holtversenyek esetére. A többi 32 darabot kiállítják a világ számos pontján.

Egyidejűleg bejelentették, hogy elkészült a téli olimpia végleges programja is. Hazai szempontból a legjobban várt versenyt, a női lesiklást benne Miklós Edittel, február 21-én, szerdán rendezik meg. A helyi idő szerint 11 órakor kezdődő versenyt itthon hajnal 3-kor lehet majd követni a tévé előtt a nyolcórás eltolódás miatt.
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 73 vendég és 8 regisztrált felhasználó látogatja.